Tinka Macco

5,0
14 reviews
Gageldijk 190, Utrecht, 3566MJ
Vandaag open: 09:30 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

5,0
14 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Geweldig! Tinka neemt de tijd, is heel professioneel en vriendelijk. De hoofdmassage was heerlijk. En ik ben nog nooit zo goed geknipt! Van mezelf heb ik slag in m’n haar, maar ik ging de salon uit met een bos krullen! Ik wist niet dat m’n eigen haar dit in zich had. Ze heeft me ook voorzien van advies en tips voor thuis. Echt een aanrader! Succes gegarandeerd!
Altijd kwam ik teleurgesteld van de kapper terug. Er was een stuk af en mijn haar zat vervolgens voor weken niet. Naar de kapper gaan was niet mijn ding. Totdat ik naar Tinka ging. Ze gaf me advies waar ik me goed in kon vinden. Met haar tips en de gezellige babbel ging ik blij naar huis. Mijn haar zat meteen goed en ik kon weer weken shinen. Tinka kent haar vak, geeft advies op basis van jouw wensen en is eerlijk over de mogelijkheden. Daarnaast is ze een fijn en gezellig persoon! Dank Tinka!
Hele fijne behandeling hier gehad! Tinka weet waar ze het over heeft, geeft gericht advies en is eerlijk wat wel of niet mooi staat. Met een kopje gemberthee erbij en een heerlijke hoofdmassage was het een topervaring! Als tip zou ik nog aangeven dat er meer bekend mag zijn voor de klant wat er aan Corona maatregelen geregeld is, maar dat heb ik zelf gevraagd:).
Heerlijke ervaring gehad bij Tinka. Deze kapster neemt je even uit de drukte van de stad voor een moment voor jezelf. Ze luistert goed naar je wensen en geeft een heerlijke hoofdmassage bij het wassen. Heel tevreden met het eindresultaat!
Heel tevreden over alles! Bedankt!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Tinka
5.0
8 reviews

Behandelingen

Haar

Over

Tinka Macco
Gageldijk 190
3566MJ Utrecht

Tinka Macco in Utrecht is een kapper met een warme en persoonlijke sfeer. Het is dé plek waar je even kunt ontspannen terwijl je haar zorgvuldig verzorgd wordt. Je kunt bij de salon terecht voor knippen en kleuren, maar ook voor een bruidskapsel op maat.

Eigenaresse Tinka geeft je bij elke behandeling haar volledige aandacht. Ze luistert altijd naar je wensen en geeft persoonlijk advies zodat je weet waar je aan toe bent. Tinka zit al meer dan 10 jaar in het kappersvak, dus je bent bij haar in goede handen.

Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt