Reviews

5,0
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een goed gesprek in alle rust en aandacht, duidelijk en vriendelijk. Heldere uitleg van de te nemen stappen, verwachtingen en bijbehorende kosten.
Chantal
18 dagen geleden
Toon reactie van salons...
prettige ontvangst heerlijke massage ga snel weer terug paul uit hoofddorp
paul
19 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Zeer prettige behandeling, professioneel en prima ambiance. Het enige verbeterpunt is een duidelijker omschrijving van de locatie op de website.
Chantal
23 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Fantastische Ayurvedische rug, nek, schouder massage gehad. Niet verwacht dat ik zo snel van mijn verkrampingen in mijn lichaam af zou zijn. Ik voel me helemaal zen. Dank je wel voor het fijne gesprek en behandeling, tot gauw!
Maureen
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Kort geleden ben ik voor het eerst bij TOREN Ayurveda geweest. Al geruime tijd had ik ernstige vermoeidheidsklachten, als overblijfsel van behandelingen tegen borstkanker een paar jaar geleden. Dit leidt veelal tot hoofdpijn en schouder/nekklachten. Door Ronny ben ik heel goed gemasseerd en ik vond het een heel fijne sfeer in de praktijk: warm en heel netjes. Ik heb inmiddels ook een consult gehad om beter om te kunnen gaan met de vermoeidheidsklachten. Ik werd goed geholpen het het prettige is, dat er ruim de tijd genomen wordt voor een consult.
Aly Koopman
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

TOREN Ayurveda
Marshallweg 17
3068JN Rotterdam

Ben je de balans tussen lichaam en geest kwijt en wil je deze graag herstellen? Breng dan zeker een bezoek aan massagesalon TOREN Ayurveda in Rotterdam Prins Alexander. De massages in deze salon zijn gebaseerd op de klassieke Ayurveda en zorgen voor ontspanning en rust. Daarnaast kun je ook terecht voor een reinigingskuur om het lichaam van binnen te herstellen. Het ervaren team weet hoe ze de balans terug kunnen brengen tussen lichaam en geest en geven je tevens tools mee om deze balans te behouden.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt