Toren Ayurveda

5,0
8 reviews
Morelstraat 36, Rockanje
Thuissalon
Vandaag open: 10:00 - 19:00

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
8 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Deze behandeling is zeer rustgevend, daarnaast is het onderdeel van een goed uitgedacht behandelplan. Voor mij werkte dit zeer goed.
Een goed gesprek in alle rust en aandacht, duidelijk en vriendelijk. Heldere uitleg van de te nemen stappen, verwachtingen en bijbehorende kosten.
Toon reactie salon...
prettige ontvangst heerlijke massage ga snel weer terug paul uit hoofddorp
Toon reactie salon...
Zeer prettige behandeling, professioneel en prima ambiance. Het enige verbeterpunt is een duidelijker omschrijving van de locatie op de website.
Toon reactie salon...
Fantastische Ayurvedische rug, nek, schouder massage gehad. Niet verwacht dat ik zo snel van mijn verkrampingen in mijn lichaam af zou zijn. Ik voel me helemaal zen. Dank je wel voor het fijne gesprek en behandeling, tot gauw!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marcel
Ayurvedic Practitioner

Over

Een aantal jaren geleden, toen ik nog met heel veel plezier in het onderwijs werkte, ging mijn gezondheid achteruit. In de reguliere gezondheidszorg werd mij al vrij snel geadviseerd “om er maar mee te leren leven.” Dit vond ik echter geen bevredigend antwoord en ben gaan rondkijken in de complementaire gezondheidszorg. Na een uitgebreid consult en een paar behandelingen van een Ayurvedisch arts was mijn leven veranderd. In combinatie met yoga is de kwaliteit van leven aanzienlijk verbeterd. Kort hierna ben ik begonnen met de HBO-Bachelor opleiding tot Ayurvedic Practitioner. De positieve werking van Ayurveda wil ik niet enkel voor mezelf houden maar ook toegankelijk maken voor anderen. Marcel Toren Ayurvedic Practitioner TOREN AYURVEDA & AYURYOGA

Behandelingen

Massage
Ronny

Behandelingen

Lichaam
Massage

Voorzieningen

Algemeen
Alleen volwassenen
LGBTQIA+ vriendelijk
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Biologische producten
Betalingsmogelijkheden
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij

Over

Toren Ayurveda
Morelstraat 36
Rockanje

Ben je de balans tussen lichaam en geest kwijt en wil je deze graag herstellen? Breng dan zeker een bezoek aan massagesalon Toren Ayurveda in Rockanje. De massages in deze salon zijn gebaseerd op de klassieke Ayurveda en zorgen voor ontspanning en rust. Het ervaren team weet hoe ze de balans terug kan brengen tussen lichaam en geest en geeft je tevens tools mee om deze balans te behouden.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Massagesalons in de buurt