Total Spa Reviews

Nieuwstraat 163-165, Spijkenisse

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,4
78 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijn dat ik dezelfde middag terecht kon. Tijd werd wel 1x aangepast. Thee bij aankomst. Je vedwijnt achter schuif deur. Behandel kamer straalt geen luxe uit. Wax apparaat kapot. Ipv Wenkbrauwen epileren. Van verdere be handling ben ik opgeknapt. Niet heel relaxed en ook Jong meisje. Over last van andere klanten. Ik zou voor volgende keer voor luxure en stillere salon gaan.
Mijn moeder vond het een geweldig verjaardags cadeau!! Ze was heel erg enthousiast en wilt zeker terugkomen! Ik zelf ben nog nooit geweest, maar het lijkt me leuk om ook een keer te gaan! Ik vond het fijn dat m'n moeder het cadeau erg leuk vond!
We hebben een leuke middag gehad, maar we werden niet echt leuk ontvangen. Het leek niet dat het personeel blij was dat er een klant kwam. We voelden ons niet erg welkom. Het meisje van de gezichtsbehandeling en hoofdmassage kwam ook niet erg geïnteresseerd over en verder werd er steeds ingewikkeld gedaan over de planning terwijl er verder bijna niemand in de zaak was. De stoelmassage was geweldig en ook de manicure en pedicure waren fijn. De visjes was ook een aparte ervaring en de high tea was lekker. Wel voor herhaling vatbaar maar dan in een andere salon.
1
13
14
1516