Tricia's Trendy Hair Reviews

Goudenregenstraat 46, Den Haag

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,7
285 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Cosy salon,lovely and professional personnel
Ik kom al zeker 15 jaar in de salon. Ik ben vanaf de eerste keer behandeld op de meest zorgzame profesionele manier die ik ooit meemaakte. Altijd een vriendelijk ontvangst. Altijd gezellig. Altijd op de meest toegewijde manier. Sinds het begin dat Patricia daar begon is ze mijn favoriet geweest. Ben erg blij met de manier waarop ze me behandeld. Ze weet altijd wat ik wil en doet dit vanaf dag één zoals ik het graag heb. Nu als eigenaresse is er wat dat betreft niks veranderd. Ze werkt altijd zoals ze altijd heeft gedaan. En net als de rest van het team dat al net zo gemotiveerd is als patricia. Iedereen werkt met plezier, is zeer profesioneel en toegewijd. Ik kan dan ook niks anders zeggen als het is een mooie salon met de beste liefste en leukste mensen die ik ken. Ga zo door. Jullie zijn de beste.
Ik kom hier graag mijn haren laten doen en wenkbrauwen verven. Het zijn super vrouwen die dit vak goed in hun vingers hebben zitten en ze zijn erg klantvriendelijk.
Al een hele tij vaste klant bij TThair en altijd zeer tevreden! Vrolijke dames en de koffie staat altijd klaar! Voor mij geen andere salon👍🏻
1
5455
56
57