Tuinenga Kapsalons

Hoendiepskade 1, 9718BD Groningen
4,5
18 reviews
Hoendiepskade 1, 9718BD Groningen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht

Reviews

4,5
18 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het is een kleine salon met heel vriendelijk personeel. Ze had duidelijk verstand van zaken, wat leidde tot een leuk gesprek en mn haar is goed geknipt. Ze heeft zelfs extra een verzorgingsserum in mn haar gesmeerd, waardoor het heel prettig aanvoelde
Els
10 dagen geleden
De agenda van treatwell en tuinenga lopen blijkbaar niet synchroon. De afspraak was niet doorgegeven. Gelukkig had tuinenga dit snel opgelost. De behandeling was verder erg goed, leuke kapster.
Jantina
2 maanden geleden
Fijne salon, gezellige dames en natuurlijk goed geknipt!
Trendy
2 maanden geleden
Ik had om 9 uur een afspraak i.v.m een bruiloft iets later op de dag, maar de kapsalon heeft nooit e afspraak van treatwell binnen gekregen. Ik kon uiteindelijk geholpen worden en het is prachtig geworden. De situatie was ongemakkelijk en ik was gestrest toen ze aan het overleggen waren. Ik zal nooit meer wat via treatwell boeken maar rechtstreeks bij de kapper zelf!
Marcella
3 maanden geleden
Marianne
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Tuinenga Kapsalons
Hoendiepskade 1
9718BD Groningen

Kapsalon Tuinenga is al meer dan 70 jaar een begrip in Groningen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de ervaring van deze kapper aan de Hoendiepskade! De ervaren kappers knippen en stylen hier volgens de laatste trends en technieken en volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven.

Let op: enkel vrouwen kunnen online een afspraak maken. Mannen worden direct geholpen wanneer ze langskomen bij de salon.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt