Tulp Beauty

Beijerlandselaan 39C, 3074EB Rotterdam
3,1
17 reviews
Beijerlandselaan 39C, 3074EB Rotterdam

Reviews

3,1
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Spreken inderdaad niet zo goed nederlands maar ben heeeel tevreden met mn nagels! Vond t ook een beetje lang duren maar alsnog tevreden !
Anoniem
5 dagen geleden
Er waren maar 2 dames en zij hadden het duidelijk te druk. De sfeer was voor mij al bij het begin niet ontspannen. Daarbij was ik minstens een kwartier later aan de beurt. En omdat zij meerdere klanten tegelijk hielpen, duurde de behandeling langer dan gepland. Helaas liet de kwaliteit van de manicure zelf ook te wensen over. Ik denk dat de dames echt wel bekwaam zijn, maar de agenda was te strak achter (misschien wel tegelijk) gepland. Het was maar 15 euro, dus wat mij betreft is dat wel weer een bewijs dat je beter wat meer kan betalen, want dan krijg je vaak toch ook betere kwaliteit.
Elsa
13 dagen geleden
Ze probeerde nederlands te spreken en ptijs kwaliteit verhouding klopt. Tijdens het zette werd er van persoon gewisseld wat ik jammer vond
Figen
14 dagen geleden
Bij binnenkomst begrepen ze niet waarover ik het had toen ik vertelde via Treatwell te komen. Ze leken mij überhaupt niet te begrijpen. Ik had voor 15:30 uur een afspraak geboekt en ik werd pas om 16 uur geholpen. Later bleek dat de salon anders heet. Het ging er verder erg onprofessioneel aan toe. Ze leken niet helemaal te weten hoe een pedicure uitgevoerd moet worden. De spullen die zij gebruikten leken oud en niet professioneel en ook niet heel goed schoongemaakt. Daarnaast hebben ze aan de zijkant van mijn voet gevijld dat ging bloeden en waar ik twee dagen later nog last van heb en een lelijke zichtbare plek is. Ook het lakken van de nagels leken zij niet te kunnen. Dit moest steeds opnieuw gedaan worden. Ik ben daarom zeer ontevreden en raad niemand aan hier naartoe te gaan.
Anoniem
17 dagen geleden
Mooie salon, aardige werknemers, kreeg zelfs een kopje thee. Ze spreken niet goed Nederlands, maar ze snapte wel wat ik wou en heeft dat gedaan! Ik heb acryl nagels laten zetten en ze zien er mooi uit al helemaal voor die prijs ! Ik kom hier zeker terug !
Cheyenne
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Tulp Beauty
Beijerlandselaan 39C
3074EB Rotterdam

Bij J&C Beauty wordt er alles aan gedaan om het jou volledig naar wens te maken. Wanneer je de fijne salon binnenstapt waan je je meteen in luxe. Geniet alleen of samen met een vriend of vriendin van een heerlijke massage waarbij alle zorgen worden weggemasseerd en je volledig ontspannen raakt. Daarnaast ben je in deze salon tevens aan het juiste adres voor mooie en verzorgde handen en voeten. Een bezoek aan J&C Beauty is dan ook een echte verwennerij voor jezelf.

Maandag
12:0021:00
Dinsdag
12:0021:00
Woensdag
12:0021:00
Donderdag
12:0021:00
Vrijdag
12:0021:00
Zaterdag
12:0021:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt