Tulp Beauty

Beijerlandselaan 39C, 3074EB Rotterdam
2,6
25 reviews
Beijerlandselaan 39C, 3074EB Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage

Reviews

2,6
25 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Om te beginnen, moest ik ze uitleggen dat ik al via treatwell had betaald, na dat ze mij alsnog daar ervoor wouden laten betalen. Ik ging enkel opvullen van mijn acryl nagels en lakken,dit ging ook niet vlekkeloos. Ik moest haar instructies geven hoe ze het beste kon lakken. Ook wou ik mijn nagels wat korter. De dame heeft eerst het opgevuld en daarna pas geknipt waardoor de nagels totaal niet natuurlijk eruit zien. Ik kom hier nooit meer en raad andere het zeker af.
Katia Martinez
2 maanden geleden
Mijn nagels zijn heel mooi geworden alleen jammer dat het personeel bijna geen nederlands spreekt
Anoniem
3 maanden geleden
was verschrikkelijk de mevrouw wilde gewoon dat ik ging bijbetalen omdat haar prijzen omhoog waren vergelijking met treatwell toen zei ik ik doe dat niet ze kunnen geen Nederlands Engels niks ze begrijpen niks. ze heeft mijn nagels ook nog verknalt. toen ik niet wilde bijbetalen liep ze achter me aan tot mijn auto ging ze bij bedreigen schoppen tegen mijn auto enzo echt waardeloos. ze verzimt zomaar prijzen je betaalt toch naar treatwell ik zei als je prijzen omhoogzijn gegaan moet je met treatwell bellen en aanpassingen doen ik probeerde nog.netjes te blijven toen ze tekeer ging want alleen dan kon ze wel nederlands schreeuwend zei ze betalen of je telefoon inleveren slaant op de balie ik liep maar weg echt waardeloze salon
tugba karakaya
3 maanden geleden
Top
Anoniem
4 maanden geleden
massage zelf was prima, maar communicatie heel slecht. Meisjes begrijp helemaal geen nederlands.
Kate
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Tulp Beauty
Beijerlandselaan 39C
3074EB Rotterdam

Bij Tulp Beauty in Rotterdam wordt er alles aan gedaan om het jou volledig naar wens te maken. Wanneer je de fijne salon binnenstapt waan je je meteen in luxe. Geniet alleen of samen met een vriend of vriendin van een heerlijke massage waarbij alle zorgen worden weggemasseerd en je volledig ontspannen raakt. Daarnaast ben je in deze salon tevens aan het juiste adres voor mooie en verzorgde handen en voeten. Een bezoek aan Tulp Beauty is dan ook een echte verwennerij voor jezelf.

MaMaandag
12:0021:00
DiDinsdag
12:0021:00
WoWoensdag
12:0021:00
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
12:0021:00
ZaZaterdag
12:0021:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt