Tulp Beauty

Beijerlandselaan 39C, 3074EB Rotterdam
2,8
19 reviews
Beijerlandselaan 39C, 3074EB Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage

Reviews

2,8
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Dit was echt de allerslechtste manicure ooit. Manicure geboekt van 35 minuten. Na 125 minuten was ik "klaar". Het eerste uur werd er aan mijn nagelriemen gefrot, duidelijk om me bezig te houden tot de dame die wel lakt vrij was... Toen ik eindelijk werd gelakt werden mijn nagels gelakt met Essence (Kruidvat eigen merk). Dit (the gels) is voor thuis nagellak echt mijn eerste keus, want onverwoestbaar WANNEER je de 3 stappen volgt. Dat deed de dame ook niet, dus de volgende dag bladerden er ontzettend veel stukken nagellak af. De boel is niet schoon, het personeel spreekt geen Nederlands, maar geeft ook niet toe dat ze je niet begrijpen. Een dame naast mij bleef vragen of ze zeker wisten dat ze deden wat ze vroeg, ze bleven haar verzekeren van wel, maar uiteindelijk "hadden ze het niet"... Ondertussen bleven er maar mensen binnen komen, tegen wie steeds gezegd werd dat ze slechts "een paar minuutjes" hoefden te wachten. Een paar minuutjes werd langer en langer... Ik ben er een paar keer eerder geweest toen ze net open waren, toen dacht ik nog dat de boel vanzelf beter zou worden. Itt. de kwaliteit is in de paar maanden dat ze er zitten alleen maar afgenomen. Daar kan de recente naamswijziging (zelfde mensen die er werken, dus weird) niets aan veranderen. Dit was zonder twijfel mijn slechtste manicure ooit. Inclusief die die ik zelf aanbreng en ik ben er niet bijzonder goed in.... Een gellak van 35 minuten geboekt, 125 minuten binnen geweest voor een slecht aangebrachte kruidvat lak...
Anoniem
4 maanden geleden
Gelnagels geboekt. Kwam ik binnen was het 2x de prijs wat op de site stond. Nou ik dacht moet toch me nagels doen. Is ze al begonnen, pakt ze ineens nepnagels om te plakken. Dus ze was van plan gewoon acryl nagels te zetten. Ik spreek haar hier op aan. Kom ik erachter dat ze zetten helemaal geen gelnagels. Naast de verkeerde informatie praten ze zoo slecht nederlands dat alles vanaf punt 1 een misloopt. Had niet van Treatwell verwacht dag er ook zulke bedrijven ertussen stonden.
Reshma
5 maanden geleden
Spreken inderdaad niet zo goed nederlands maar ben heeeel tevreden met mn nagels! Vond t ook een beetje lang duren maar alsnog tevreden !
Anoniem
5 maanden geleden
Er waren maar 2 dames en zij hadden het duidelijk te druk. De sfeer was voor mij al bij het begin niet ontspannen. Daarbij was ik minstens een kwartier later aan de beurt. En omdat zij meerdere klanten tegelijk hielpen, duurde de behandeling langer dan gepland. Helaas liet de kwaliteit van de manicure zelf ook te wensen over. Ik denk dat de dames echt wel bekwaam zijn, maar de agenda was te strak achter (misschien wel tegelijk) gepland. Het was maar 15 euro, dus wat mij betreft is dat wel weer een bewijs dat je beter wat meer kan betalen, want dan krijg je vaak toch ook betere kwaliteit.
Elsa
5 maanden geleden
Ze probeerde nederlands te spreken en ptijs kwaliteit verhouding klopt. Tijdens het zette werd er van persoon gewisseld wat ik jammer vond
Figen
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Tulp Beauty
Beijerlandselaan 39C
3074EB Rotterdam

Bij Tulp Beauty in Rotterdam wordt er alles aan gedaan om het jou volledig naar wens te maken. Wanneer je de fijne salon binnenstapt waan je je meteen in luxe. Geniet alleen of samen met een vriend of vriendin van een heerlijke massage waarbij alle zorgen worden weggemasseerd en je volledig ontspannen raakt. Daarnaast ben je in deze salon tevens aan het juiste adres voor mooie en verzorgde handen en voeten. Een bezoek aan Tulp Beauty is dan ook een echte verwennerij voor jezelf.

Maandag
12:0021:00
Dinsdag
12:0021:00
Woensdag
12:0021:00
Donderdag
12:0021:00
Vrijdag
12:0021:00
Zaterdag
12:0021:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt