Urban Rose Hair

Vierambachtsstraat 78B, 3023AR Rotterdam
5,0
7 reviews
Vierambachtsstraat 78B, 3023AR Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

5,0
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Kom al jaren bij Rosie zonder enig regret. Nooit teleurgesteld!! Bespreekt wat je wil en altijd leuke gesprekken.
Cristina
13 dagen geleden
Top salon! Raad ik zeker aan vooral voor de korte coup!
Miss Criola
2 maanden geleden
Ik kwam aan in een open, lichte omgeving. Het zag er netjes en chique uit. Rosie de kapster heeft me op wenken bediend. Ze stelde zich netjes voor. Ik kreeg thee met koekjes aangeboden. Rosie voorzag mij van advies en informatie. Ze was geduldig , kalm en straalde één en al rust uit. We hebben fijn gesproken en nam alle tijd voor mij. Haar kapperszaak zag er heel netjes uit en is heel modieus aangekleed. Haar kniptechniek was heel goed en toen ik wegging heeft ze mij nog een paar samples gegeven van een shampoo, conditioner en haarserum. Ik heb zelf kroeshaar en was ook ontzettend blij dat ik bij haar terecht kon. Ze is zelf van Kaapverdische afkomst en weet dus met blackhair om te gaan. Ze is ook één van de weinige kappers die op afspraak op een zondag open is en vanwege mijn drukke schema, kwam dat wel goed uit. Op haar instagram/facebook zijn er ook hele mooie before en after foto's te vinden. Ze gaat heel professioneel te werk. Het enige nadeel vond ik dat het nogal prijzig was, maar het heeft zijn vruchten wel afgeworpen, want ik heb heel veel complimenten gekregen van familie/kennissen en collega's. Ik zou Rosie echt zeker aanraden.
Michèle
2 maanden geleden
Ik ben bij verschillende kappers geweest maar niemand begrijpt mijn haar beter dan Rosy. Rosy zorgt ervoor dat ik met een mooi, zacht en glanzend coupe vertrek. Echt een aanrader!
Etienne
2 maanden geleden
Ik ben zeer tevreden over mijn bezoek bij Urban Rose. Rose is heel klantvriendelijk en doet haar werk goed. Ik ben heel blij met mijn nieuwe kapsel en zal zeker vaker langsgaan. Het was top!
Anaïsa Ribeiro
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Urban Rose Hair
Vierambachtsstraat 78B
3023AR Rotterdam

Urban Rose Hair aan de Vierambachtsstraat in Rotterdam is een fijne kapsalon waar je terechtkunt voor een breed scala aan haarbehandelingen. Eigenaresse Rose helpt je graag met een simpele knipbeurt, maar ook het kleuren en stylen van zowel Europees als black hair behoort tot haar kwaliteiten. Daarnaast weet ze precies hoe je jouw haar gezond en levendig kunt houden. Dit zie je dan ook terug in het resultaat: een stralende coupe die gezien mag worden.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:30
Woensdag
09:0013:00
Donderdag
09:0017:30
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
09:0017:30
Zondag
12:0017:30

Kappers in de buurt