Reviews

4,2
9 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Erg fijne ontvangst waarbij eerlijk gezegd wordt wat het aanbod is en wat er in alle prijsklassen beschikbaar is! Ook het feit dat specifiek naar jouw behoefte wordt gekeken ipv het prijskaartje vond ik erg, erg fijn!! Ik beveel dit adres dus graag aan vriendinnen aan :)
Karin
10 maanden geleden
Al enkele jaren vaste klant van USKIN, prettige omgeving, voelt als een zeer luxe wellness. Proffesionele aanpak en advies van ervaren specialisten, werken aan échte huidverbetering (niet zomaar een lekkere massage of gezichtsbehandeling = wel mogelijk) en zijn hier m.i. in de omgeving echt uniek in. Prijs_kwaliteit wel in verhouding (niet goedkoop, maar hier krijg je wel resultaat voor terug en in mijn geval wil ik daar wel iets meer voor betalen).
Debby
één jaar geleden
Bij USKIN in behandeling met de venus freeze in combinatie met de Icone. Omdat het resultaat pas over een tijdje zichtbaar zal zijn, kan ik daar nog niets over zeggen. Het personeel is in ieder geval heel vriendelijk en er wordt veel aandacht besteed aan de wensen van de klant. Ook de uitleg over de behandeling is duidelijk. Ik kom er totaal relaxed van terug.
één jaar geleden
Vriendelijk ontvangen en daarna een fijne behandeling gekregen zoals altijd. Gelijk een nieuw afspraak gepland voor november !!
één jaar geleden
In de salon staat de klant centraal, men is vriendelijk, kundig en bereid iets extra te doen. Men. Werkt met goede producten en veel vakkennis.
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

USKIN the Clinic
Molenkampseweg 20
5681PE Best

USKIN the clinic is een kliniek voor huidverbetering en gespecialiseerd in verantwoorde huidverbeterende en huidverjongende behandelingen die jouw natuurlijke schoonheid in tact laat. Ze werken met geavanceerde apparatuur en hoogwaardige producten. De salon beschikt over vijf ruime behandelkamers, een wachtruimte, een receptie en een eigen royale parkeerplaats. Ze nemen hier graag alle tijd voor je en bieden goede nazorg. Tevens bestaat de mogelijkheid om acnebehandelingen vergoed te krijgen door je zorgverzekeraar aangezien ze over een AGB code beschikken.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:0013:30
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0019:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt