Reviews

4,9
23 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Lucelotte
2 maanden geleden
I have never felt in such good hands before! I can highly recommend treating your body with one of her wonderful massages. I will definitely come back soon!
Kimberly
5 maanden geleden
Anoniem
5 maanden geleden
Vera heeft verstand van wat ze doet en van het menselijk lichaam. Luister goed naar je evtuele klachten en kan (als je dat wilt) stevig masseren. Ze gaf me ook nog tips voor oefeningetjes die konden helpen bij mijn klachten. Toen ik aankwam wist ik niet meteen of ik goed zat, maar het is achter in de kapperzaak (wel prive ruimte!). Van mij had de ruimte nog wel ietsje warmer gemogen.
Irene
5 maanden geleden
Heel goede massage, ik voel me ook de dagen erna heel goed en geen last van rug. Ik ga zeker terug.
Nathalie
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

V for Wellness massagetherapie & skincare
Reguliersdwarsstraat 54
1017BM Amsterdam

Vera is eigenaresse van V for Wellness aan de Reguliersdwarsstraat. Zij is allround masseur en schoonheidsspecialiste en brengt in haar behandelingen westerse en oosterse technieken samen. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van rug-, nek- en schouderklachten. De behandeling wordt dusdanig op jou afgestemd waardoor jij weer in balans komt, kan ontspannen en wanneer je ongemakken verminderen. Elke behandeling is maatwerk waarbij werken met energie, intuïtie en het inzetten van natuurlijke producten centraal staan. Masseren, huidverbetering en het lesgeven in massagetechnieken zijn haar passie. Haar dag is helemaal geslaagd als jij energiek en stralend uit de behandeling komt.

Maandag
13:0020:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0016:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt