Vedalakshmi

Sint Jacobsstraat 203, 3511BP Utrecht
4,1
90 reviews
Sint Jacobsstraat 203, 3511BP Utrecht
Dalurenkorting

Reviews

4,1
90 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
De massage was heel erg fijn. Dit was mijn eerste keer Ayurveda massage en ik vond het echt een eyeopener. Heel anders dan andere massages. De behandelaar was een zeer fijne dame (helaas weet ik haar naam niet, blond haar en schattige blauwe oogjes:) ). Ze legde alles heel goed uit, was geduldig en de massage deed ze niet te krachtig of te zacht. Ik weet zeker dat ik hier terugkom. Wat ik wel opmerkte, was dat het leek of het personeel gespannen was. Ik kwam binnen en de sfeer was om te snijden. Ik was even bang dat dit de massage zou beïnvloeden maar zoals boven aangegeven is dat niet gebeurd.
Ayse
7 uur geleden
minke
één dag geleden
Fijne behandeling, het werd aangepast aan wat ik nodig had wat erg prettig was. Ik kreeg ook advies voor verdere verzorging.
Anoniem
één maand geleden
Prima
Anoniem
één maand geleden
Rosa
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Vedalakshmi
Sint Jacobsstraat 203
3511BP Utrecht

Op de St Jacobsstraat in Utrecht zit de Ayurvedische lifestyle salon Vedalakshmi. Hier ga je heen als je wilt genieten van rust, ontspanning, verzorging en een totale wellness beleving. Ze werken met Bio Eco gecertificeerde producten die plantaardig, proefdiervrij en 100% natuurlijk zijn. Hier boek je diverse soorten wellness belevingen om je weer in balans te brengen of bijvoorbeeld een behandeling voor huidverbetering. Hun missie is dat jij je energie vergroot door balans, liefde en preventie in je welzijn en leven te brengen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt