Reviews

3,9
69 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Janine Heutink
4 maanden geleden
Via treatwell een afspraak gemaakt om 16:00 uur. Volgens de salon hadden ze de afspraak "niet gelezen" en stond ik niet in het systeem. Ze verzochten me vriendelijk om weer weg te gaan. Ik woon niet in de stad dus heb een eindje gereisd om er te komen. Beetje jammer dat je dus ondanks een afspraak maakt niet geholpen wordt. De sfeer vond ik ook niet bepaald gezellig. Ik kom hier in iedergeval niet meer terug.
Jasmine Schaaphuizen
5 maanden geleden
Ben heel erg te vreden.
S. Aseven
6 maanden geleden
Vanmiddag voor het eerst op dit adres een massage besteld. Men wist van niets en beklaagde zich over de collega's. Half uur gewacht, geen excuses, geen ontvangst. Ik ben de deur uitgegaan zonder behandeling. Gelukkig niet van tevoren betaald! Een waardeloos adres. Hier zien ze mij niet meer terug.
Anoniem
6 maanden geleden
De jonge dame Kehleen heeft me vriendelijk ontvangen en heeft een zeer goede ontspanningsmassage aan mij gegeven. Intensiteit, tempo, massagetechniek waren goed. En verder: herhalingen van de massagetechnieken was zeer aangepast. Een massage met aandacht!
Robert Eleveld
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Vedalakshmi
Sint Jacobsstraat 203
3511BP Utrecht

Op de St Jacobsstraat zit een Ayurvedische lifestyle salon. Hier ga je heen als je wilt genieten van rust, ontspanning, verzorging en een totale wellness beleving. Ze werken met Bio Eco gecertificeerde producten die plantaardig, proefdiervrij en 100% natuurlijk zijn. Hier boek je diverse soorten wellness belevingen om je weer in balans te brengen of bijvoorbeeld een behandeling voor huidverbetering. Hun missie is dat jij je energie vergroot door balans, liefde en preventie in je welzijn en leven te brengen.

Maandag
09:0017:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt