Sint Jacobsstraat 203, Utrecht, 3511BP
Vandaag open: 10:00 - 20:00
Daluren en last-minute

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,3
175 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Definitely recommend. Friendly staff and great service!
Goede pedicure en manicure! Florenza is daarnaast deskundig en gastvrij.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Veda

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Fysiotherapie
Florenza
Manager-assistent
4.1
41 reviews

Over

Hi, Ik ben Florenza. Helaas spreek ik nog niet vloeiend nederlands, maar met een beetje hulp van jou en mijn collega help ik jou graag in het engels. Ook spreek ik italiaans en roemeens. Ik heb 25+ werkervaring in ayurveda, cosmetology, beauty & spa. Samen met jou kunnen wij een betere levenstyle, als welzijn bereiken. Ik zie jou graag bij mij in de stoel. Tot Snel, Liefs Florenza

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Fysiotherapie

Portfolio

Veda

Over

Hi, Mijn naam is Vasantha Lal. Ik ben van Sri lankese afkomst en woon al 10 jaar in Nederland. Mijn nederlands is helaas niet goed, daar werk ik aan. Maar spreek wel vloeiend engels. Ik hoop dat dit geen groot probleem is voor u. Wat doet ik: Ik ben een AYURVEDA PRACTIONER EN THERAPIST. OPLEIDING EN WERKERVARING: Ik heb gewerkt als een internationale Ayurveda-therapeut en heb meer dan 30 jaar professionele ervaring in het uitvoeren van gezichts- en lichaamsbehandelingen. Ook ben ik 10 jaar werkzaam geweest, als ayurvedisch en SPA-therapeut in verschillende centra en instituten in SRI LANKA. Waar: Ayurvedisch therapeut bij POLLGOLLA AYURVEDIC BEHANDELINGSCENTRUM, en 5 jaar bij het KEREMINIYA AYURVEDA HOSPITAL en in de therapeutisch centrum in KEGALLE IN SRI LANKA. Vanaf begin 2016 ben ik cosmetisch- en ayurvedisch therapeut geweest bij OCEAN ayurveda. Ik voer verschillende soorten massages- en lichaamsbehandelingen uit, waaronder: aromatherapie, hete vulkanische therapie, rustgevende reflexologie, deep tissue, Balinese en Zweedse massage, peeling van het hele lichaam, gezichtsbehandelingen, hoofd- en schoudermassage, manicure, pedicure en speciale marma massage voor diverse lichaamklachten bv.: bij hoopdpijn, gewrichtspijn, rugpijn etc. Wat zul je merken aan mij; Proactief, gepassioneerd, goed opgeleidt en sterk gemotiveerd. Waar sta ik: Ik ben werkzaam bij Veda Lakshmi Utrecht en Veda Spa Vianen (van der Valk) Hopelijk heb ik intresse gewekt bij u en kom je gauw bij mij op de bank liggen. Ik helpU graag ontspannen, maar ook help ik U graag met uw pijnklachten. Tot Ziens by Veda Lakshmi ayurveda, beauty & spa en Veda Spa Vianen. Een warme positieve groet, Vasantha Lal

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Simona
Wellness specialiste
5.0
9 reviews

Over

Hi, u kunt bij mij op de bank genieten van gezicht- en lichaamsbehandelingen. Ik werk het liefst holistisch. Werken met mensen is een kunst, maar elk mens is een kunstenaar! Zie jouw gauw in mijn stoel .

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht

Portfolio

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Spatscherm gebruikt door personeel
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht

Over

Vedalakshmi
Sint Jacobsstraat 203
3511BP Utrecht

Op de St Jacobsstraat in Utrecht zit de Ayurvedische lifestyle salon Vedalakshmi. Hier ga je heen als je wilt genieten van rust, ontspanning, verzorging en een totale wellness beleving.

Er wordt hier gewerkt met Bio Eco gecertificeerde producten die plantaardig, proefdiervrij en 100% natuurlijk zijn. Hier boek je diverse soorten wellness belevingen om je weer in balans te brengen of bijvoorbeeld een behandeling voor huidverbetering. Hun missie is dat jij je energie vergroot door balans, liefde en preventie in je welzijn en leven te brengen.

Wil je je laten waxen of je wenkbrauwen laten behandelen? Ook dan kun je terecht bij salon Vedalakshmi Wax & Brows.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt