Vedalakshmi Reviews

Sint Jacobsstraat 203, 3511BP Utrecht

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,3
160 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hele fijne ontspanningsmassage van Simona. Erg vriendelijk ontvangen en prettig dat vooraf werd geïnformeerd naar pijn/blessures. Ik voelde me in goede handen!
Toon reactie salon...
Ik ben echt onwijs fan van Veda Lakshmi en de mensen achter de salon! Iedereen is zo kundig en vriendelijk dat je vanaf het begin voelt dat je in goede handen bent. Zo heeft de masseuse mij de laatste keer een andere massage gegeven dan die ik had geboekt, omdat ze tijdens het masseren voelde dat mijn lichaam iets anders nodig had. Dat geeft mij zo'n vertrouwd gevoel, dat ze oprecht kijken naar jouw behoefte op dat moment en daarop inspelen. Echt een mega aanrader in het hartje van Utrecht!
Toon reactie salon...
Ik had via treatwell gereserveerd, maar deze bleek niet in het systeem te staan bij de salon. Heel vreemd, want ik heb netjes een bevestiging ontvangen. Ik werd ook niet erg vriendelijk ontvangen en alle kamers zaten vol dus de behandeling kon niet doorgaan. Het leek de dame aan de balie niet echt veel te kunnen schelen, maar misschien is dat alleen in mijn beleving zo geweest. Ik ga in ieder geval niet meer terug. Jammer!
1
2
34
32