Reviews

4,7
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Astrid neemt de tijd en luistert goed naar je en past daar de behandeling ook op aan. Je voelt je meteen op je gemak. Zeker voor herhaling vatbaar.
Mirjam
2 maanden geleden
Gastvrij en geduldig. Fijne massage.
Bas
2 maanden geleden
heerlijke behandeling gehad!
shirley
2 maanden geleden
De ruimte is licht en rustgevend. Dat vond ik prettig. Ik voelde me op mijn gemak. Astrid komt rustig, duidelijk en prettig over. Ik was nieuwsgierig naar de Bars behandeling. Ik had al het een en ander gehoord en wilde dit zelf ervaren. De behandeling was prettig en ik merkte een duidelijk verschil na de behandeling. Vooraf had ik spanning in mijn nek, schouders en hoofd. Aan het eind van de behandeling was mijn hoofdpijn en de spanning weg. Ik vond het een fijne ervaring en was blij dat ik van mijn hoofdpijn af was. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Even heerlijk wat tijd voor mezelf.
Gerda Kosterman
2 maanden geleden
Leuke en ontspannende ervaring gehad in deze salon. Je wordt hartelijk ontvangen door Astrid Reijmers. De voetmassage was heerlijk, je stapt heerlijk ontspannen van de tafel. Ook heb ik een BARS massage bij de salon ondergaan, dit is heerlijk als je hoofd "vol" zit. Astrid benoemt alle drukpunten die zij behandeld, als je op de massagetafel ligt! Kortom ik heb echt een fijne ervaring gehad, bij iemand die zeer deskundig te werk gaat!! Een echte aanrader dus!!
Linda Menting
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Vitaler en Gezond
Klarenbeekstaat 2
1333XD Almere

Wil jij je vitaler voelen maar weet je niet waar je moet beginnen? Astrid van Vitaler en Gezond helpt je graag op weg! In haar salon aan de Klarenbeekstraat in Almere biedt ze drie verschillende massages aan, namelijk de BBB, voetreflex- en bindweefselmassage. Alle massages zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en zijn er volledig op gericht om jou weer lekker in je vel te laten zitten. Wil jij na werk nog even langskomen? Geen probleem! Doordeweeks is Vitaler en Gezond namelijk tot acht uur geopend. Wel zo makkelijk dus.

Maandag
09:0013:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
16:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0021:00
Zondag
10:0021:00

Massagesalons in de buurt