Reviews

4,9
203 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
monica
12 dagen geleden
matt
21 dagen geleden
Na 1 afspraak had ik al direct een goed gevoel en heb een serie behandelingen afgesproken. Ik merk dat Nancy de behandeling heel persoonlijk afstemt op mijn behoeften van dat moment, ook al had ik iets anders gereserveerd. Natuurlijk in overleg, en steeds had zij het goed aangevoeld. Heel prettig om zo persoonlijk benaderd te worden. Ook is het fijn dat ik helemaal geen gehaast gevoel heb, er is genoeg tijd gereserveerd voor de behandeling. Je stapt even een oase van rust binnen. Een cadeau aan jezelf!
Jeannette
22 dagen geleden
Door deze massage kon ik mijn vakantie helemaal ontspannen beginnen. Heel aardige vrouwen, heerlijke massage, ik kom graag nog vaak terug. Bedankt!
Suze
één maand geleden
Altijd fijn om hier terug te komen! Mijn lichaam reageert meteen op de massages en ziet er na alle behandelingen veel beter uit. Mijn bovenbenen zijn meer gestroomlijnd bijvoorbeeld. Daarbij krijg ik ook altijd waardevolle adviezen en een lekker kopje thee om weer tot mezelf te komen. Een aanrader dus!
Kasia
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Vitalité Amsterdam
Prinsengracht 80
1015DX Amsterdam

Vitalité is een praktijk voor lichaamsgerichte therapie en massages met als doel om op een natuurlijke manier afvalstoffen af te voeren. Door de treatments voel je je vitaler en worden de reinigings-, herstel-, en afweerfuncties van het lichaam opnieuw geactiveerd. Zo verlies je afvalstoffen, krijg je meer energie, val je af en vermindert cellulite. Kies uit diverse massagetechnieken en lichaamspakkingen. Het bijzondere aan Vitalité is dat je ook combinaties van behandelingen kunt boeken. Ze werken enkel en alleen met natuurlijke producten uit Ierland en Spanje.

Maandag
07:0021:00
Dinsdag
07:0021:00
Woensdag
07:0017:00
Donderdag
07:0021:00
Vrijdag
07:0017:00
Zaterdag
07:0017:00
Zondag
07:0017:00

Schoonheidssalons in de buurt