Vitality4u

Ceintuurbaan 296, 1072GK Amsterdam
3,4
8 reviews
Ceintuurbaan 296, 1072GK Amsterdam

Reviews

3,4
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Prima massage
Spaans
9 dagen geleden
Toon reactie salon...
Het was een heel goede bezoek aan Vitality4u. Bij aankomst ben ik door een klantvriendelijke masseuse ontvangen. De shiatsu massage heeft mij van mijn rugpijn verlost, daarna ben ik paar keer geweest. De sfeer was ook heel ontspannend en rustgevend. Er werd achtergrond muziek gezet. En de kamer was fris en heel schoon. Het is een aanrader
Rob
21 dagen geleden
Toon reactie salon...
Ik had een dag van te voren online een massage geboekt. Bij aankomst was de salon gesloten. Dit vond ik vreemd. Ik had om 10:30 een afspraak en heb een paar minuten van te voren contact opgenomen met het mobiele nummer dat op de site staat, omdat ik me zorgen maakte. Na even wachten kwam er iemand (gehaast) om de massagesalon te openen, dit was ook de masseuse. Ik was de enige bezoeker. De masseuse zelf was erg kundig. De massage gericht op drukpunten heeft mij absoluut verlichting gegeven! Het was aan de harde kant maar er werd voldoende gevraagd of het zachter of harder moest, zodat ik mijn voorkeur kon aangeven. Er werd van te voren niet gevraagd naar eventuele zere plekken, maar ik had het idee dat de masseuse dit zelf wel aanvoelde. Ik had het prettig gevonden als er rustige, ontspannen achtergrondmuziek was geweest. Nu was het geluid van de bovenburen afleidend. Over het algemeen een rommelige ervaring (mede doordat bij aankomst de verlichting etc nog aangezet moest worden) dus dit is niet de plek om heen te gaan voor een “Spa” ervaring. Maar zeker wel de plek voor een goede, stevige massage!
Judith
één maand geleden
Toon reactie salon...
Patrick
2 maanden geleden
Juan
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Vitality4u
Ceintuurbaan 296
1072GK Amsterdam

Aan de Ceintuurbaan in Amsterdam vind je Vitality4u. Bij deze massagesalon kun je terecht voor een traditionele Chinese massage. Yan en Fang leggen jou hierbij volledig in de watten. Daarnaast is de massage met warme kruidenolie ook een grote favoriet. Vitality4u biedt de mogelijkheid om even ultiem te ontspannen. Wil je graag een voetmassage en kunnen jouw voeten tevens een opknapbeurt gebruiken? Je kunt hier ook terecht voor een pedicure waardoor jouw voeten weer gezien mogen worden.

Let op: gelieve vooraf betalen. In de salon kan niet worden gepind.

Maandag
10:3022:30
Dinsdag
10:3022:30
Woensdag
10:3022:30
Donderdag
10:3022:30
Vrijdag
10:3022:30
Zaterdag
10:3022:30
Zondag
10:3022:30

Massagesalons in de buurt