VolDaan Massagepraktijk

Dennewitjeshof 25, 3544VN Utrecht
4,7
23 reviews
Dennewitjeshof 25, 3544VN Utrecht
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,7
23 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Aletha
2 maanden geleden
Fieke
3 maanden geleden
The treatment was done very professionally and with a lot of care. Daan knows what he is doing and he takes his time to listen to his client. Absolutely recommend.
Manuel
5 maanden geleden
Daan nam echt de tijd om te vragen naar mijn klachten. De massage zelf voelde erg goed en afgestemd op mijn behoeften. Daarnaast kreeg ik ook nog eens enkele goede tips. Kortom, een erg goede en prettige ervaring!
Angela
8 maanden geleden
Professionele praktijk aan huis. Had een klacht gerelateerde massage geboekt. Behandeld door Daan. Vol aandacht om oorzaak klacht te ontdekken en te behandelen. Na 1e afspraak al 70% minder pijn. Zeer tevreden.
Miranda
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

VolDaan Massagepraktijk
Dennewitjeshof 25
3544VN Utrecht

Bij VolDaan Massagepraktijk aan het Dennewitjeshof in Utrecht staat alles in het teken van het vrijuit kunnen sporten en bewegen en het verminderen van pijnklachten. Eigenaar Daan heeft zich verdiept in de sportmassage en sporttherapie met als doel om (sport)gerelateerde klachten en blessures te behandelen. Hij heeft zich verdiept in hoe pijnklachten en patronen van afgeleide pijn kunnen ontstaan. In het lichaam maken alle afzonderlijke spieren onderdeel uit van beweegketens, vergelijkbaar met een spoorlijn. Je ervaart hoe het vrijmaken van een blokkade ergens op het spoor zorgt voor een dieper beweegpatroon over de gehele beweegketen. Je merkt direct een verbetering in het beweegbereik en verlichting van de pijn.

Maandag
09:0017:00
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt