Massagesalons in de buurt

VolDaan Massagepraktijk

Dennewitjeshof 25, Utrecht, 3544VN

Sorry, VolDaan Massagepraktijk is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Skin Village

134 reviews
Pablo Picassostraat 473 , Utrecht

Vinas Santi

701 reviews
Proostwetering 41, Utrecht

Massage by Cheryl

334 reviews
Purpervlinderstraat, 23, 3544VZ Utrecht

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,7
24 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke massage gehad. Erg professioneel.
The treatment was done very professionally and with a lot of care. Daan knows what he is doing and he takes his time to listen to his client. Absolutely recommend.
Daan nam echt de tijd om te vragen naar mijn klachten. De massage zelf voelde erg goed en afgestemd op mijn behoeften. Daarnaast kreeg ik ook nog eens enkele goede tips. Kortom, een erg goede en prettige ervaring!
Professionele praktijk aan huis. Had een klacht gerelateerde massage geboekt. Behandeld door Daan. Vol aandacht om oorzaak klacht te ontdekken en te behandelen. Na 1e afspraak al 70% minder pijn. Zeer tevreden.
Prettig en kundig.
Toon meer reviews...

Over

VolDaan Massagepraktijk
Dennewitjeshof 25
3544VN Utrecht

Bij VolDaan Massagepraktijk aan het Dennewitjeshof in Utrecht staat alles in het teken van het vrijuit kunnen sporten en bewegen en het verminderen van pijnklachten. Eigenaar Daan heeft zich verdiept in de sportmassage en sporttherapie met als doel om (sport)gerelateerde klachten en blessures te behandelen. Hij heeft zich verdiept in hoe pijnklachten en patronen van afgeleide pijn kunnen ontstaan. In het lichaam maken alle afzonderlijke spieren onderdeel uit van beweegketens, vergelijkbaar met een spoorlijn. Je ervaart hoe het vrijmaken van een blokkade ergens op het spoor zorgt voor een dieper beweegpatroon over de gehele beweegketen. Je merkt direct een verbetering in het beweegbereik en verlichting van de pijn.

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten