Wabi Sabi Massage Therapy Institute

5,0
125 reviews
Televisieweg 64a, Almere, 1322AN
Vandaag open: 09:30 - 21:30

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

5,0
125 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Onwijze aanrader.. Caroline is een zorgzame, liefdevolle vakkundige vrouw, die je met de massage uit je dagelijkse versnelling haalt. Kan niet wachten tot de volgende behandeling!
Toon reactie salon...
Keurige salon met genoeg ruimte, er is een ontspannen ambiance
Ik ga binnenkort weer!
Toon reactie salon...
Helaas ben ik de hele zwangerschap extreem misselijk. Ik kom hier vanaf 16 weken eens per maand om even te ontspannen en niet op de misselijkheid te focussen. Ik voel me altijd weer een stukje mens na afloop en dat is zo waardevol.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Caroline
Massagetherapeut
5.0
87 reviews

Over

Wabi Sabi is een Japanse levensfilosofie wat staat voor: "De schoonheid van imperfectie" Deze omschrijving past goed bij onze praktijk. Wij kunnen het in 1 zin omschrijven: Love your perfectly imperfect body..." Ik ben Caroline van Maastricht en opgeleid om verschillende Oosterse en Westerse massage technieken toe te passen en te combineren. Zo zorg ik ervoor dat elk bezoek weer een complete ervaring wordt met een op maat gemaakte persoonlijke behandeling.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Caroline

Zorgzaam10
Deskundig7
Professioneel7
Vakkundig6
Bethany
Massage Therapeut

Over

Hi, Ik ben Bethany en massage therapeut sinds 2018. Ik heb o.a. een specialisatie in lage rugpijn behandelingen. Ik hou ervan om klanten volledig en in alle rust te kunnen laten ontspannen.

Behandelingen

Massage
Salima
Massage Therapeut

Over

Hi, ik ben Salima en zorg graag voor mijn klanten. Door mijn ervaring als massage therapeut kan ik veel technieken combineren waardoor de massage op maat wordt gegeven. Voor zowel een ontspannende als een stevige massage kan je bij mij terecht, waardoor alle massage op maat kunnen worden gegeven.

Behandelingen

Massage
Denise
Massage Therapeut

Over

Hi, Ik ben Denise en sinds een aantal jaar massagetherapeut en tevens erkend en gediplomeerd NGS sportmasseur. Voor zowel ontspanningsmassages als klacht gerelateerde massages kan je bij mij terecht. Hierdoor kan ik massages op maat geven.

Behandelingen

Massage

Over

Wabi Sabi Massage Therapy Institute
Televisieweg 64a
1322AN Almere

In Almere Stad vind je ladies only massagesalon Wabi Sabi Massage Therapy Institute. Voor een klassieke ontspanningsmassage, hot stone massage, zwangerschapsmassage of Indonesische voetmassage ben je hier aan het juiste adres.

Eigenaresse Caroline straalt warmte en professionaliteit uit, waardoor je je hier al snel op je gemak voelt. Of je nu komt voor pure ontspanning of met specifieke klachten; Caroline zorgt ervoor dat je een massage op maat krijgt waardoor iedere behandeling persoonlijk is en aansluit op jouw wensen. Er is hier ook een speciale zwangerschapstafel deluxe aanwezig. In deze praktijk staat de tijd even stil terwijl je door een echte professional in de watten gelegd wordt.

Hier mag je je eigen 100% natural en handmade massageolie voor de behandeling uitkiezen en na afloop staat er een flesje water voor je klaar om de behandeling goed af te sluiten. Waar je ook voor kiest, je komt hier echt even tot rust!

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:3021:30
DiDinsdag
09:3021:30
WoWoensdag
09:3021:30
DoDonderdag
09:3021:30
VrVrijdag
09:3021:30
ZaZaterdag
09:3021:30
ZoZondag
09:3021:30
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt