Wabi Sabi Massage Therapy Institute

5,0
142 reviews
Televisieweg 64a, Almere, 1322AN

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

5,0
142 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hele fijne behandeling! Heerlijk ontspannen. Salima is een topper
Ik heb heerlijk genoten van mijn massage! Salima kan heerlijk masseren! Echt een aanrader.
Super massage gehad. Erg ontspannend en tegelijkertijd doeltreffend. Prachtige salon, heerlijke sfeer en fijne behandeling van Caroline. Volgende behandeling staat alweer op de planning!
Heerlijke zwangerschapsmassage gehad! Salima was erg vriendelijk en deskundig. Ze vroeg bij binnenkomst wat de probleemgebieden waren en heeft hier tijdens de massage extra aandacht aan besteed. Echt een aanrader!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Caroline
Massagetherapeut
5.0
93 reviews

Over

Wabi Sabi is een Japanse levensfilosofie wat staat voor: "De schoonheid van imperfectie" Deze omschrijving past goed bij onze praktijk. Wij kunnen het in 1 zin omschrijven: Love your perfectly imperfect body..." Ik ben Caroline van Maastricht en opgeleid om verschillende Oosterse en Westerse massage technieken toe te passen en te combineren. Zo zorg ik ervoor dat elk bezoek weer een complete ervaring wordt met een op maat gemaakte persoonlijke behandeling.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Caroline

Zorgzaam10
Deskundig8
Professioneel8
Vakkundig6
Denise
Massage Therapeut

Over

Hi, Ik ben Denise en sinds een aantal jaar massagetherapeut en tevens erkend en gediplomeerd NGS sportmasseur. Voor zowel ontspanningsmassages als klacht gerelateerde massages kan je bij mij terecht. Hierdoor kan ik massages op maat geven.

Behandelingen

Massage
Salima
Massage Therapeut
5.0
7 reviews

Over

Hi, ik ben Salima en zorg graag voor mijn klanten. Door mijn ervaring als massage therapeut kan ik veel technieken combineren waardoor de massage op maat wordt gegeven. Voor zowel een ontspannende als een stevige massage kan je bij mij terecht, waardoor alle massage op maat kunnen worden gegeven.

Behandelingen

Massage
Bethany
Massage Therapeut

Over

Hi, Ik ben Bethany en massage therapeut sinds 2018. Ik heb o.a. een specialisatie in lage rugpijn behandelingen. Ik hou ervan om klanten volledig en in alle rust te kunnen laten ontspannen.

Behandelingen

Massage

Over

Wabi Sabi Massage Therapy Institute
Televisieweg 64a
1322AN Almere

In Almere Stad vind je ladies only massagesalon Wabi Sabi Massage Therapy Institute. Voor een klassieke ontspanningsmassage, hot stone massage, zwangerschapsmassage of Indonesische voetmassage ben je hier aan het juiste adres.

Eigenaresse Caroline straalt warmte en professionaliteit uit, waardoor je je hier al snel op je gemak voelt. Of je nu komt voor pure ontspanning of met specifieke klachten; Caroline zorgt ervoor dat je een massage op maat krijgt waardoor iedere behandeling persoonlijk is en aansluit op jouw wensen. Er is hier ook een speciale zwangerschapstafel deluxe aanwezig. In deze praktijk staat de tijd even stil terwijl je door een echte professional in de watten gelegd wordt.

Hier mag je je eigen 100% natural en handmade massageolie voor de behandeling uitkiezen en na afloop staat er een flesje water voor je klaar om de behandeling goed af te sluiten. Waar je ook voor kiest, je komt hier echt even tot rust!

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:3021:30
DiDinsdag
09:3021:30
WoWoensdag
09:3021:30
DoDonderdag
09:3021:30
VrVrijdag
09:3021:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
09:3021:30
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt