Warda Spa Reviews

Leverkruid 2, Purmerend

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
20 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heeft het goed voor elkaar. Nam de tijd voor de behandeling en gaat voor kwaliteit
Toon reactie salon...
De “dry” hamam behandeling was heerlijk! Lekker tussen het warme infrarood deken, een goede gezichtsreiniging, heerlijke scrubbehandeling, chocolade pakking, bodycreme enz. Naoula is erg lief en rustig, ze neemt ruim de tijd voor de behandeling, super relaxed! Ik heb vaak (hamam) behandelingen gehad maar dit nog niet meegemaakt, was zo super rustgevend. Een absolute aanrader!🌸
Toon reactie salon...
Noual heeft me heel vriendelijk ontvangen. Voor mij de eerste keer brazilian wax. Noual heeft me ontiegelijk gerustgesteld, geen moment aan schaamte gevoeld. Ze werkt heel proffesioneel en gedetailleerd, zij zorgt ervoor dat jij tevreden de deur uitgaat. Na de wax heeft zij ook mijn wenkbrauwen gewaxed en geshaped. Ik ben erg tevreden en ik kom de volgende keer zeker terug!
Toon reactie salon...
De massage was heerlijk ontspannend. Naoual stelt je op je gemak, is vriendelijk en lief. Zeker een aanrader!
Toon reactie salon...
Twee weken geleden geweest en een uitgebreide hamambehandeling gehad. De schoonheidsspecialiste was heel relaxed en dat werd ik ook. Zelfs mijn bovenlip laten harsen, waarvoor ik eigenlijk een beetje huiverig was als gevolg van een ervaring jaren geleden in een andere salon. Bleek nergens voor nodig: nauwelijks pijnlijk, perfect resultaat en ik ging niet met een rode bovenlip weg. Kortom, super tevreden en leuke prijs. Kom zeker terug!!!
Toon reactie salon...