Reviews

4,2
51 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een bijzondere sfeer. Apart en heel gezellig. Goede behandeling met lekker een voetenbad vooraf. Een aanrader.
Anita Kornman
2 maanden geleden
Kon snel terecht, top service
Elsa Luttikhuizen
3 maanden geleden
Maddy Donker
4 maanden geleden
Ik ben heel vakkundig geholpen. Vriendelijke ontvangst. Mijn voeten hadden wat aandacht nodig en die hebben ze gekregen.Ik zal ook zeker terug komen om ze te onderhouden.
Renate van klaveren
4 maanden geleden
Sinds twee maanden woonachtig in Rotterdam en mijn eerste kennismaking met deze praktijk. Pedicure Maria is een vrouw die haar vak verstaat: een warm voetenbadje, een goed gesprek, een professionele behandeling en goede adviezen, kortom, ik kom graag terug! Fijn dat de praktijk ook goed bereikbaar is voor mensen die niet zo mobiel zijn.
Aafke van Mourik
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Welzijnspraktijk de Esch
Rijnwaterstraat 23
3063HC Rotterdam

Wil je eindelijk die paar extra kilo kwijt, of juist die paar kilo erbij? Bij Welzijnspraktijk de Esch ondersteunen ze iedereen die aan zijn gezondheid wil werken, of je nu wilt afvallen, aankomen of gezond wilt blijven. Vaak is het een kwestie van je gewoonten aanpassen maar deze hebben zich in de loop der jaren vastgezet in je leefpatroon dus dat vraagt tijd en geduld. Deze tijd nemen ze voor jou. Je wordt weer bewust van je lichaam, voeding, beweging en leefstijl waardoor je veranderingen kan doorvoeren en je lichaam weer in balans gaat brengen.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
08:0021:00
Woensdag
08:0021:00
Donderdag
08:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
10:0015:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt