Reviews

4,8
700 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Erg fijne sfeer en ze deed er alles aan om me in de zen sfeer te houden (zoals mijn oren masseren toen mijn telefoon begon te trillen). Mooie ruimte ook.
Suzanne
5 uur geleden
Was heerlijk, lekker ontspannen!
Wineke
4 dagen geleden
Everything is great and of top quality. Recommended without hesitation!
Dafni
5 dagen geleden
Maïté heeft mij opgemaakt voor een bruiloft. Zij heeft veel kennis en weet precies wat ik nodig had om perfect voor de dag te komen. Ze maakt gebruik van goede en verzorgende producten. De sfeer is goed en ze gaat perfect om met haar klanten. Door de aankleding van de salon waan je je even in een ander land. Conclusie: top salon, top behandeling en top schoonheidsspecialist!
Hanne
5 dagen geleden
Lisette
5 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Zenn in the City
Waterloostraat 190 a
3062TZ Rotterdam

In Kralingen heet Maité je van harte welkom in haar droom, Zenn in the City. Zij deed de afgelopen jaren over de hele wereld inspiratie op en biedt jou het beste op het gebied van schoonheidsverzorging, acné en anti-aging. Tijdens haar reizen is Maité geïnspireerd geraakt door Azië. Diezelfde geur, kleur en sfeer brengt Zenn in the City over tijdens een behandeling; een echte Zennsatie. Droom weg naar de plek waar je het liefste bent. Ze werkt met Jean d’Arcel en Reviderm. Leuk weetje, deze salon is verkozen tot Newcomer of the year 2015 bij de Beauty Awards.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3021:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt