Zenn in the City

4,9
1339 reviews
Waterloostraat 190 a, Rotterdam, 3062TZ
Morgen open: 09:30 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
1339 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het is echt even helemaal ontspannen bij zenn in the city! Fijne sfeer en producten. Dikke aanrader!
Super salon met kundige mensen!
Ik kom al jaren bij Maïté en elke keer weer is de behandeling fantastisch. Zij kijkt goed waar mijn huid behoefte aan heeft en is flexibel in het toepassen van de juiste treatment. Sinds ik bij Maïté ben gestart ziet mijn huid er stralend uit. Voor mij geen andere salon meer!
Heerlijke schoonheidsalon en altijd vriendelijk,zeker een aanrader!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Beau
4.9
25 reviews

Over

Mijn naam is Beau van Zanten en ik ben 17 jaar schoonheidsspecialist in opleiding. En inmiddels in dienst bij Zenn in the city Ik zit op het mbo Rijnland in Gouda daar volg ik de opleiding allround schoonheidsspecialiste niveau 4. Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat ik zelf huidproblemen heb gehad. Daar werd ik enorm onzeker van omdat ik niet wist waardoor het ontstond of hoe ik het zou kunnen verhelpen. Mijn schoonheidsspecialiste heeft mij toen daar enorm mee geholpen. Ze heeft de juiste behandelingen toegepast en ook inzicht gegeven in de juiste huid verzorgingen. Daar werd ik zo blij en weer gelukkig van. Door haar ben ik gefascineerd geraakt van het schoonheidsspecialiste vak en heb ik ervoor gekozen dat ik andere mensen graag wil verwennen & verzorgen en zeker ook wil helpen mochten ze huid-problemen hebben. ik loop de komende 2 schooljaren stage bij Zenn in the City, waar ik met alle trainingen al een aantal behandelingen mag uitvoeren. ik werk erg netjes maar nog niet zo snel. ik moet nog veel vlieguren maken om het tempo erin te krijgen. en dat kan niet zonder uw hulp en uw geduld. de tijden van de treatments zijn daarom wat langer dan wat u gewend bent zodat ik de tijd heb om netjes te werken. ik hoop u snel te zien voor een van de volgende treatments tot snel Cosmetische hand of voetverzorging shellac kleuren of epileren wenkbrauwen lashlift kleuren wimpers

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Maite
Eigenaresse
5.0
415 reviews

Over

Mijn naam is Maïté, ik ben 32 jaar en inmiddels 10 jaar schoonheidsspecialiste. Na ervaring opgedaan te hebben in meerdere salons, en een half jaar gereisd te hebben deed ik genoeg inspiratie en kennis op om mijn eigen salon te starten. 6 jaar geleden startte ik Zenn in the City in Rotterdam, ik ben van mening dat je nooit uitgeleerd bent, ik volg daarom nog steeds veel trainingen zodat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste trends. Zo ben ik altijd up- to -date. Ook doe ik vaak mee aan wedstrijden om zo de kwaliteit hoog te houden. Wat ik belangrijk vind, is dat u zich welkom en thuis voelt in de salon. Zelf heb ik jaren acne gehad, en weet ik hoe belangrijk een goed huidadvies is, ik neem u daarom graag mee in de huidanalyse. Anti-age treatments, acne, wenkbrauwen restylen, en een glimlach brengen op uw uw gezicht zijn mijn specialisaties. Mei 2020 open ik een tweede vestiging in de waterloostraat, waar mijn collega Beau, schoonheidsspecialist in opleiding zich bezig zal houden met een aantal verschillende treatments. mijn motto : trust your skin in my hands Ik verwelkom u van harte bij Zenn in the city

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Maite

Vakkundig17
Deskundig15
Zorgzaam8
Attent7

Over

Zenn in the City
Waterloostraat 190 a
3062TZ Rotterdam

In Kralingen in Rotterdam heet Maité je van harte welkom in haar droom, schoonheidssalon Zenn in the City. Je kunt hier terecht voor gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages en een manicure of pedicure.

Eigenaresse Maité deed de afgelopen jaren over de hele wereld inspiratie op en biedt jou het beste op het gebied van schoonheidsverzorging, acne en anti-aging. Tijdens haar reizen is ze vooral geïnspireerd geraakt door Azië. Diezelfde geur, kleur en sfeer wordt overgebracht tijdens een behandeling; een echte Zennsatie. Droom weg naar de plek waar je het liefste bent. Er wordt werkt met Jean d’Arcel en Reviderm. Leuk weetje, deze salon is verkozen tot Newcomer of the Year 2015 bij de Beauty Awards.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:3021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2016

Schoonheidssalons in de buurt