WI Kappers Den Haag - Anna Paulownaplein 14

4,8
717 reviews
Anna Paulownaplein 14, Den Haag, 2518BK - Onderdeel van WI kappers
Open Vandaag: 10:00 - 18:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Haar
Massage

Reviews

4,8
717 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
As usual very good experience. See you next time!
Goed geknipt en was erg gezellig!
Heel blij mee!
Een echte vakvrouw, attent bovendien!
Hele fijne ervaring en goed geholpen !
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Creatief en passievol in denken en handelen en doen.” Allround hairstylist Pascal heeft het geluk gehad dat hij zijn jeugd in Zuid-Frankrijk heeft doorgebracht, waardoor hij de Franse taal vloeiend spreek. Inmiddels 30 jaar geleden heeft hij in Nederland de kappersopleiding gevolgd. Pascal is als persoon creatief en passievol in denken handelen en doen. Zo wil hij altijd al de laatste trends en nieuwste vak gerelateerde ontwikkelingen bijhouden waardoor hij veel trainingen bij Sebastiaan heeft gevolgd. Ook was hij achter de coulisse van haarshows te vinden om modellen van een passende hairlooks te voorzien. Door zijn ruime ervaring van 30 jaar lang werken met collega’s en klanten, heeft zich kunnen ontwikkelen tot een creatieve betrouwbare hairstylist waarbij kwaliteit, service en beleving centraal staan. Bij Pascal zijn de sleutelwoorden tijdens een behandeling dat hij naar het haar, gezicht, en persoon kijkt. Dit in combinatie met goed luisteren naar de wensen van de klant maken dat u voortreffelijk gekapt de salon zal verlaten. DEN HAAG DENNEWEG VR DEN HAAG ANNA PAULOWNA ZA

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Pascal

Professioneel14
Vakkundig10
Deskundig8
Getalenteerd6

Over

“City feeling en vibes” Vol passie heeft allround haarstyliste Anna op verschillen vlakken in de kappersbranche al langer dan 20 jaar ervaring. Naast het dagelijkse salonwerk was zij ook regelmatig te vinden achter de coulissen bij diverse mode- en fashionshows om modellen te voorzien van passend haar. In het dagelijkse leven houdt zij door the city feeling en vibes nauwlettend bij wat de nieuwste fashion haartrends zijn. Zo weet Anna deze visuele beelden op te vangen en deze als tool bij klanten toe te passen. Of het nu om kleuren gaat of om een passende hairstyle, Anna zal voor het beste resultaat altijd samen met je kijken wat het beste passend is bij jouw als persoon waarbij het meest belangrijke is dat je de deur uit gaat zoals jij werkelijk bent.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Anna

Deskundig9
Getalenteerd8
Professioneel8
Vakkundig6

Over

Tijdens de behandeling zult u naast professionaliteit toegankelijkheid en gezelligheid vanuit ervaren. Wat allround haarstyliste Jacqueline al vanaf haar 18de bezighoudt is dat zij in haar grote passie voor beauty (in het algemeen) haar creativiteit kwijt kan. In het verleden opgeleid tot een uitstekend schoonheidsspecialiste en haarstyliste. Na vele jaren ervaring in beide branches uiteindelijk is zij na haar 50ste vol voor het kappersvak gegaan. Tijdens de behandeling zult u naast professionaliteit vanuit haarstyliste Jacqueline toegankelijkheid en gezelligheid vanuit ervaren. ANNA PAULOWNA DO – ZO

Behandelingen

Haar
Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Jacqueline

Professioneel10
Vriendelijk7
Vakkundig7
Deskundig6

Over

Het beste bij de medemens naar boven te halen Voorheen heeft allround haarstyliste Stephanie Brehen – dames en heren specialist – haar bijdrage geleverd voor de opbouw en groei van WI Kappers Amsterdam. Het streven van Stephanie is om het beste bij de medemens naar boven te halen, zodat zij gaan stralen! Voor het vinden van uw persoonlijke haarstijl en kracht om de juiste balans te vinden tussen wie je bent en hoe je dat uitstraalt, ben je bij deze styliste op het juiste adres. Stephanie is geboren en opgegroeid in Den Haag en reeds 29-jaar actief in het kappersvak. Door haar jarenlange ervaring werkt zij vanuit expertise en Intuïtie. Haar passies zijn kleuringen, specifiek Highlights en Balayage. Echter voor andere behandelingen draait zij ook zeker haar hand en schaar niet om!

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Stephanie

Professioneel11
Getalenteerd7
Vakkundig7
Deskundig5

Over

WI Kappers Den Haag - Anna Paulownaplein 14
Anna Paulownaplein 14
2518BK Den Haag

Aan het gezellige Anna Paulownaplein in Den Haag vind je WI kappers. Je kunt hier terecht voor het professioneel knippen, kleuren en stylen van je haar.

WI kappers is een salon-collectief voor ervaren en zelfstandige haarstylisten en kleurspecialisten. Iedere topstylist heeft hier zijn of haar eigen specialisatie, zodat voor elke klant de juiste persoonlijke behandeling én service kan worden aangeboden. Kwaliteit, service en ambachtelijk vakwerk staan hier dan ook centraal. Er wordt gewerkt met kleurproducten van Oway, deze producten bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. Daarnaast hebben deze producten in 2016 en 2017 een award voor beste kleuringen gewonnen.

Handig om te weten: op zondag kun je hier ook terecht.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0018:00
Producten gebruikt in deze salon
Olaplex
Oway
Salonawards
Top Rated 2020

Kappers in de buurt