Prinsestraat 26, Den Haag - Onderdeel van WI kappers
Woensdag open: 09:00 - 17:00
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,6
46 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Stond voor een dichte deur
First time with Peter, will definitely return. I like the result and Peter's personable approach.
I’m so happy! The result was exactly what i wanted. Stephany is amazing and nice woman. I’ll come back again
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

jurgen
Topstylist -manager

Over

“Creativiteit vakmanschap en gedetailleerd werken is waar het bij hem om draait.” Voor allround haarstylist Jurgen is persoonlijk de combinatie van het ambacht zelf de kwaliteit en de service waar het om draait om succesvol te zijn. Al 24 jaar voert hij verschillende disciplines uit, het organiseren van kappers shows, presentaties en trainingen en fotowerk zijn allen in zijn carrière voorbijgekomen. Als persoon is hij een creatieve duizendpoot, zo schilder hij in zijn vrije tijd zeer gedetailleerd met 18e-eeuwse olieverf technieken en gaat dan ook altijd voor het mooiste resultaat. Als stylist houdt hij ervan om goed naar klanten te luisteren en zo tot de best mogelijke gepersonaliseerde coupe en of kleur te komen. Creativiteit vakmanschap en gedetailleerd werken is waar het bij hem om draait. Daarnaast is hij medeverantwoordelijk voor het opzetten en uitrollen van het concept van WI- Kappers en combineert zijn werk als haarstylist met managementwerkzaamheden. AMSTERDAM NIEUWE PASSEERDERSSTRAAT DO – VR – ZA – ZO DEN HAAG PRINSESTRAAT WO

Behandelingen

Haar
Stephany
Topstyliste
4.5
11 reviews

Over

“Een gepassioneerd technische liefhebber van het maken van mooi haar” De moeder van Stephanie wist toen haar dochter nog maar drie jaar oud was en haar pony beetpakte en alles afknipte dat ze zou uitgroeien tot styliste. In plaats daarvan koos Stephanie voor een carrière bij Disneyland in Anaheim US. In de jaren dat ze daar doorbracht, en mensen servicegericht hielp ontwikkelde zij met de liefde en het een verlangen om een meer persoonlijke impact te maken. Uiteindelijk nam zij het advies van familie over en maakte de switch in haar carrière. Als styliste heeft zij certificeringen van de California Board of Barbering & Cosmetology, The National Hair Institute of the US, ontvangen. En groeide vervolgens uit tot een allround dames en heren talent en een gepassioneerd technische liefhebber van het maken van mooi haar. Na meer dan tien jaar ervaring en ontwikkeling van vaardigheden in Zuid-Californië besloot zij om: haar leven aan de zonnige kusten te verruilen voor avontuur hier in Den Haag. Door altijd op zoek te zijn naar nieuwe kennis volgde zij meest recentelijk van The Schorem Old academie te Rotterdam. Als u in de stoel van Stefanie zit zul je ervaren dat het luisteren en bespreken van de wensen en vervolgens samen besluiten wat er gaat gebeuren bij deze geduldig en begripvolle styliste een verwelkoming is waardoor zelfs de meesten aarzelende gasten, zelfs de kleintjes het gevoel krijgen om bij een goede vriend de salon weer te verlaten.

Behandelingen

Haar
Peter
ColourSpecialist / Masterstylist
4.8
12 reviews

Over

“Aandacht en kwaliteit” Allround haarstylist Peter is al 10 jaar actief in de kapperswereld. Het is werkelijk zijn ware passie tegelijkertijd ook zijn hobby die hij zeer gepassioneerd uitvoert. Eerder is Peter werkzaam geweest voor TONI&GUY, daarnaast wist hij met een Italiaanse kapper tijdens fashion shows modellen te voorzien van mooi haar en presentaties-trainingen voor collega-kappers te verzorgen. Naast zijn gespecialiseerde kniptechnieken die altijd volgens de nieuwste trends worden uitgevoerd zijn de sterken punten van peter zijn Fashion master Color technieken balayage highlights en ombre, Met veel aandacht en kwaliteit zult u bij Peter de behandeling doorlopen. Iedereen is dan ook van harte welkom om in zijn stoel plaats te nemen. DEN HAAG PRINSESTRAAT WO – DO – VR – ZA – ZO do incl. koopavond

Behandelingen

Haar

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
LGBTQIA+ vriendelijk
Product
Vegan producten
Proefdiervrije producten
Biologische producten
Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Creditcard geaccepteerd
Pin geaccepteerd

Over

WI kappers Den Haag - Prinsestraat 26
Prinsestraat 26
Den Haag

Ben je wel toe aan een nieuwe look? Dan ben je bij WI Kappers in de Prinsestraat in Den Haag aan het juiste adres! Met een variatie aan knip- en kleurbehandelingen verlaat je hier de salon met een stralende nieuwe coupe!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon is op een paar minuten lopen van tramhalte Den Haag, Noordwal gevestigd.

Het team:
Kwaliteit, service en ambachtelijk vakwerk staan hier centraal. Je zult dus met een prachtige nieuwe look de salon weer verlaten.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Aan de sfeervolle hippe winkelstraat Prinsestraat in Den Haag vind je de nieuwste 4e salon van WI kappers.
  • Gespecialiseerd in: Je kunt hier terecht voor het professioneel knippen, kleuren door kleurspecialisten en stylen van je haar.
  • Merken en producten: Er wordt gewerkt met kleurproducten van Oway, deze producten bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten.
  • Handig om te weten: Ook op zondag kun je hier terecht.
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
09:0017:00
Producten gebruikt in deze salon
Olaplex
Oway

Kappers in de buurt