WI kappers

Denneweg 132A, Den Haag
4,7
82 reviews
Denneweg 132A, Den Haag
Daluren- en last-minutekortingen

Alle behandelingen

Reviews

4,7
82 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Elisabeth
één dag geleden
Altijd goed en tevreden!
Nilly
één dag geleden
Toon reactie salon...
Anamaria
7 dagen geleden
Ook ik wilde mijn haar in deze prachtige salon laten behandelen. Wilco gaf over mijn kleur en de coupe een zeer goed advies., Ik had direct vertrouwen . Het eindresultaat is echt prachtig geworden, De coupe is zeer verfijnt geknipt en de kleur is met subtiele verschillende kleurkarakters behandeld , ik wist niet dat ik er zo uit kon zien. Wat opviel is dat al de behandelingen door een en de zelfde stylist per klant uitgevoerd werden. Er wordt niet gewerkt met leerlingen die je kleur opzetten of je haar wassen. De behandeling was dan ook persoonlijk en klantgericht. Ik kom zeker terug.
Anna
11 dagen geleden
Toon reactie salon...
Zeer goed geholpen. Vooraf advies droog haar gehad stylist kwam ook zelf met suggesties. Absolute aanrader
Martin
11 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

WI kappers
Denneweg 132A
Den Haag

Aan de mooie en sfeervolle winkelstraat van Den Haag bevindt zich WI kappers. WI kappers is een salon-collectief voor zeer ervaren en zelfstandige haarstylisten, kleurspecialisten en (natural) black hair-specialisten onder professionele begeleiding vanuit de organisatie. Iedere topstylist(e) voegt naast all-round zijn of haar eigen specialisatie toe, zodat voor elke klant de juiste persoonlijke behandeling en service kan worden aangeboden. Kwaliteit, service en ambachtelijk vakwerk staat hier centraal. Er wordt gewerkt met kleurproducten van Oway, welke voor 97% bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Deze producten hebben in 2015 en 2016 de award voor beste kleuringen gewonnen.

Handig om te weten: WI kappers is op de dinsdag en donderdag open tot 21.30 uur en op de zondag kun je hier ook terecht!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0021:30
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0021:30
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
09:3018:00
Zondag
11:0018:00

Kappers in de buurt