Wulf Kappers

Reigerlaan 24, 3136JK Vlaardingen
5,0
5 reviews
Reigerlaan 24, 3136JK Vlaardingen

Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb een super fijne knip- en kleurbehandeling gehad! De kapster is super vriendelijk en duidelijk en wist mijn wensen te vertalen in een super mooi kapsel. Nog nooit zo'n goede ervaring gehad :-)
Merve
één maand geleden
Hele fijne salon!! Niks op aan te merken en het personeel is op en top aardig. Ik ga nergens anders meer en zal altijd blijven gaan naar Wulf Kappers. Ze geven je een heel goed advies en weten precies wat ze met je haar moeten doen. Bij heel veel kappers hebben ze me haar verpest maar hier had ik daar totaal geen last van en liep met een heerlijk gevoel naar buiten. Ik raad iedereen Wulf Kappers aan.
Melis
één maand geleden
Het is een zeer vriendelijk salon, met gezellig en leuke professionele hairstylisten. Ze geven goed advies voor je haar.
Vanice
één maand geleden
Goed geholpen, erg vriendelijk deze mensen weten wat ze doen. Oor haren branden was mega leuk om het een keer meetemaken. Top geregeld een vaste klant erbij! Tot de volgende keer.
Jeffry
één maand geleden
Leuke salon, ik ben super blij met mij kapsel ben heel goed geholpen kom zeker terug!!
Destiny
één maand geleden

Over

Wulf Kappers
Reigerlaan 24
3136JK Vlaardingen

Ben je toe aan een nieuw kapsel? Dan ben je bij Wulf Kappers aan de Reigerlaan in Vlaardingen aan het juiste adres. Zowel mannen als vrouwen kunnen in deze kapsalon terecht voor een knip- of kleurbehandeling. Daarnaast is het ook mogelijk om je wimpers of wenkbrauwen te laten verven na het laten knippen van je haar, zodat je als nieuw de salon zult verlaten. Met black hair kun je in deze ook salon terecht voor diverse behandelingen, waaronder weaves, box braids of een keratinebehandeling. Er wordt gewerkt met producten van L’Oréal.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
11:0019:30
Dinsdag
09:3019:30
Woensdag
09:3019:30
Donderdag
09:3019:30
Vrijdag
09:3020:00
Zaterdag
09:3019:30
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt