xMandies @ Daisy Clarice

Kleiweg 192B, Rotterdam

Sorry, xMandies @ Daisy Clarice is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Amro Style

1669 reviews
Peppelweg 76a, 3053GN Rotterdam

DLine Hair & Beauty

397 reviews
Zwart Janstraat 110 B, 3035AX Rotterdam

Felipe Francisco

462 reviews
Vijverhofstraat 32, Rotterdam

Reviews

5,0
62 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Goed advies gekregen en mooi geknipt!
Top geknipt, heel tevreden
Super goed geknipt door Mandy!
Heel fijn!
Mandy is erg vriendelijk en flexibel. Ik waardeer het enorm dat zij meedenkt met haar klanten en goed overlegd over de best mogelijke behandeling voor het haar! Topper!
Toon meer reviews...

Over

xMandies @ Daisy Clarice
Kleiweg 192B
Rotterdam

Bij xMandies, gevestigd in Beautysalon Daisy Clarice in Rotterdam, is niets te simpel of te gek als het om je kapsel gaat! Mandy is creatief en professioneel en creëert samen met jou een look die perfect bij jou en niet geheel onbelangrijk, jouw ochtendritueel past. Wil je het blonderen? Laat je het eens in een volledig nieuw model knippen? Of waag jij je aan de funky colours? Mandy is op de hoogte van de laatste trends en technieken maar ook als je het liever simpel houdt kun je hier terecht. Of je wens nou een natuurlijk look is, een klassieke look, of je je wilt wagen aan de funky colours, Mandy past zich natuurlijk volledig aan, aan jouw wensen op zowel kleur als knip gebied.

xMandies maakt geen onderscheidt en de prijzen zijn gelijk voor mannen en vrouwen. Dus of je nou natuurlijke look of funky coupe kiest, bij xMandies ben je in goede handen!