Yin Yang Centrum - Daoland

Westduinen 49, 1187JE Amstelveen
3,5
6 reviews
Westduinen 49, 1187JE Amstelveen

Reviews

3,5
6 reviews
In tegenstelling tot wat ik vaak tegenkom, mensen die vooral commercieel bezig zijn, was er hier vooral kennis en kunde van het vak. Het voelde dan ook meteen goed. Daarnaast zorgde de informele sfeer voor een prettige omgang. Naast de acupunctuur, ga ik zeker nog andere dingen hier uitproberen!
Nicole
één jaar geleden
De eigenaar had niet op de afspraak met mij gerekend en ik kon pas over een uur terecht. Hij bood hiervoor geen excuses aan en dacht niet mee aan een oplossing. Hij gaf aan dat de samenwerking met treatwell niet goed verliep waardoor ik ook niet snel meer iets zal boeken via treatwell. Absoluut niet voor herhaling vatbaar
Anoniem
2 jaar geleden
Anoniem
2 jaar geleden
Lekker informeel en kundig!
Jale
2 jaar geleden
The massager does have good knowledge of what he is doing .
Yvonne
3 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Yin Yang Centrum - Daoland
Westduinen 49
1187JE Amstelveen

Voor Chinese gezondheidskunde, geneeskunde en sport ben je bij het Yin Yang Centrum aan het juiste adres. Maar je kunt hier ook terecht voor een volledig natuurlijke acupunctuur facelift. Specialist Rene heeft zo'n 25 jaar ervaring in het genezen van kwalen, mensen er jonger uit laten zien, effectief afvallen en mobiliseren met behulp van acupunctuur en massage. Daarnaast geeft hij Yoga, taiji gongfu, gongfu fitness, meditatie etc. Alles volgens de internaliserende Chinese methodiek. De moderne Chinese gezondheidskunde leert jou op een speelse manier inzicht te krijgen in het hoe en waarom van je lichaam en geest.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:0021:00
Woensdag
13:0021:00
Donderdag
13:0021:00
Vrijdag
13:0021:00
Zaterdag
13:0021:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt