Yolanda Vos - Ayurvedic Skincare & Wellness

Delfgaauwstraat 22, 3037LM Rotterdam
5,0
28 reviews
Delfgaauwstraat 22, 3037LM Rotterdam

Reviews

5,0
28 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Echt een verwennerij bij Yolanda. Een gezichtsbehandeling met mooie natuurlijke producten, incl diverse massages, soort totaalpakket. Heerlijk ! Fijne sfeer, kan het van harte aanbevelen
Linda
10 dagen geleden
Zeer professioneel, ontspannen, fijne sfeer
Inge
één maand geleden
Mijn huid voelde heel fris en zacht na de behandeling. En dan die hand- en voetenmassage tijdens de facial, helemaal top ! Yolanda heeft fijne handen :-)
Nikki
één maand geleden
Was top! Yolanda creëert een prettige sfeer, neemt de tijd en geeft de behandeling met persoonlijke aandacht. Professioneel en met goede producten. Een aanrader. De volgende afspraak is alweer gemaakt!
Dina
2 maanden geleden
Zodra ik een stap binnen zette, kwam ik al tot rust. Wat een heerlijke verwennerij. Ik heb eindelijk een goed advies voor mijn huid gekregen. Super ontspannen. Heb direct weer een afspraak gemaakt.
T.
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Yolanda Vos - Ayurvedic Skincare & Wellness
Delfgaauwstraat 22
3037LM Rotterdam

Yolanda Vos - Ayurvedic Skincare & Wellness is een plek voor beauty, ontspanning en wellness. De behandelingen en massages in deze thuissalon zijn geïnspireerd op de principes van de Ayurvedische filosofie en aromatherapie en gaan verder dan alleen uiterlijke schoonheidsverzorging. Eigenaresse Yolanda werkt met duurzame en 100% natuurzuivere producten van Lakshmi. Yolanda helpt je vanbinnen en vanbuiten te laten stralen en je lichaam en geest weer in balans te brengen. Dit allemaal vanuit haar eigen knusse en sfeervolle ruimte in het Liskwartier in Rotterdam.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0012:00
Donderdag
09:0014:45
Vrijdag
09:0014:45
Zaterdag
09:0011:30
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt