Zensa Veda

Kralingen 27a, 1566CC Assendelft
4,9
17 reviews
Kralingen 27a, 1566CC Assendelft

Reviews

4,9
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Prima massage
Menno
3 dagen geleden
Professioneel en goede prijs kwaliteits verhouding. Neemt de tijd!
Paul
13 dagen geleden
Ondertussen kom ik al een tijdje weer in de praktijk van Preshanna. Ik voel me altijd hartelijk ontvangen en haar nieuwe praktijkruimte is heerlijk fris en schoon en voelt relaxed aan. De massage vond ik weer zoals altijd ontspannend.
Michel
19 dagen geleden
Ik had een chakra massage bij Preshanna, in deze mooie lichte nieuwe praktijk. Het begon met een wat meer onspanningsmassage, en daana volgde de andere kant, gericht op het openen van chakra's met reiki. Dat klinkt misschien wat zweverig maar het voelt heel goed, echt alsof er meer ruimte kwam. Het was op muziek en daardoor heel ontspannend en verlichtend. Preshanna heeft duidelijk veel kennis van zaken en voelt goed aan wat je nodig hebt, ze heel ook heel prettige zachte maar toch sterke handen. Zeker een aanrader. Wel een tis om het goede adres in te voeren en niet op google maps op Zensa Veda te zoeken, want dat klopt niet helemaal en daardoor was ik een beetje laat, maar gelukkig was dat niet erg. :)
Floor
20 dagen geleden
Een hele fijne ervaring, ik voelde me weer helemaal soepel in mijn spieren.
Avesta
21 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Zensa Veda
Kralingen 27a
1566CC Assendelft

Bij Zensa Veda weten ze precies wat voor massage jij nodig hebt. Belangrijke onderdelen van een massage zijn hygiëne en respect, maar ook de intuïtie. Hierdoor wordt er sneller begrepen waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Je kunt hier terecht voor ontspanning, maar tevens wanneer je last hebt van blokkades of spanningen. Zodra je de salon binnenstapt, zul je je in een rustige stemming wanen. Na de behandeling merk je dat het teveel aan prikkels uit je lichaam is verdwenen.

Maandag
19:0021:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
19:0021:00
Zaterdag
10:3017:00
Zondag
10:3016:00

Massagesalons in de buurt