Huidinstituut Roya

4,8
52 reviews
Jan Steenstraat 7a, Zaandam
Vandaag open: 10:00 - 17:00
Daluren en last-minute

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Ons werk

Reviews

4,8
52 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Alles naar wens, dankjewel Roya!
Vierde behandeling van de micro needling gehad en deze was heerlijk mijn huid ziet er fantastisch uit . Roya is echt professioneel en het fijne is dat ze elke keer bekijkt wat de huid op dat moment nodig heeft en aan de hand daarvan adviseert welk product je kan gebruiken. Tevens is zij heel vriendelijk en gastvrij en zeker aan te bevelen. Daarom krijgt Roya van mij 'n tien met 'n griffel
Altijd geweldige behandelingen.zorgvuldig aangepast op het verschillende huidtype. Ik kom al jaren bij haar en mijn huid ziet er verzorgend en verjongend uit. Zeker een aanrader!
Zeer kundige huidtherapeute
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Roya
Huidspecialiste
4.9
35 reviews

Over

ROYA Eigenaresse / huidspecialiste Mijn naam is Roya, ANBOS gediplomeerd, met meer dan 20 jaar werkervaring en met passie voor huidverbetering, huidverjonging en huidverzorging. Aandacht voor het gezicht is me met de paplepel ingegoten. Met mijn Perzische roots, waar de basis is gelegd voor de medische wetenschap en een hoge standaard is voor huidverzorging en huidverbetering ontvang ik u graag gastvrij en geef ik u van harte een persoonlijk advies met een aanpak op maat. Door de jaren heen heb ik de nodige specialisaties, cursussen en opleidingen gevolgd om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Samen met mijn team, waar ik heel trots op ben, blijven we ons inzetten voor kwaliteit en tevredenheid en volgen we continu de nieuwste ontwikkelingen. Bij huidinstituut Roya kunt u terecht voor huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. De huidverbeterende behandelingen die we aanbieden zijn onder andere: microdermabrasie, plasma lift, mesotherapie (met en zonder naald), cosmetische bindweefselmassage. Huidproblemen en huidaandoeningen die wij behandelen zijn onder andere: acne, littekens, pigmentvlekken, rosacea, rimpels, ouder worden, slappe huid, droge huid, tienerhuid en steelwratjes. Huidinstituut Roya werkt met de producten van Dermaviduals, samengesteld uit plantaardige en huid-identieke ingrediënten. Alle producten van Dermaviduals zijn vrij van parfum, minerale oliën, conserveringsmiddelen, siliconen, emulgatoren en dierlijke ingrediënten (vegan). Wij werken uitsluitend met professionele producten van topkwaliteit en met hoogwaardige apparatuur. We hopen u snel te zien! Parisa Huidtherapeut

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Roya

Professioneel6

Over

Huidinstituut Roya
Jan Steenstraat 7a
Zaandam

Huidinstituut Roya in Zaandam is the place to be als het gaat om huidverbetering, gezichtsbehandelingen, massages en permanente make-up.

Eigenaresse Roya is ANBOS gediplomeerd, heeft meer dan 20 jaar ervaring en heeft een ware passie als het gaat om huidverbetering, huidverjonging en huidverzorging. Roya heeft Perzische roots en heeft het epileren met draad op jonge leeftijd van haar oma geleerd. Daarnaast blijft ze op de hoogte door regelmatig cursussen en opleidingen te volgen om jou zo goed mogelijk te adviseren. Er wordt hier gewerkt met producten van Dermaviduals. Deze producten zijn vegan, parfumvrij en bevatten geen minerale oliën, conserveringsmiddelen en siliconen.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
13:0022:00
WoWoensdag
09:0013:00
DoDonderdag
09:0023:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
10:0017:00

Huidklinieken in de buurt