Huidinstituut Roya

Elsbroekplantsoen 1, 1507KL Zaandam
4,9
6 reviews
Elsbroekplantsoen 1, 1507KL Zaandam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Een heel fijn ontvangst van Roya. Een top behandeling gehad!
Najat
4 dagen geleden
Top!
Anoniem
7 maanden geleden
Yuri
één jaar geleden
Ik kom al jaren bij Roya en geniet daar van : het hartelijk welkom, de professionele behandeling, de verwennerij, de echte aandacht, de tijd die ze voor me neemt, het feit dat ze altijd vraagt of alles naar mijn zin is, mocht er dan eens iets zijn dan reageert ze daar heel alert op. Ondanks dat Roya een paar jaar geleden verhuist is naar Heusden, weerhoudt dit mij er niet van om van Tilburg naar Heusden te rijden. Niet alleen de gezichtsbehandeling, maar ook behandeling van allerlei andere huidaandoeningen weet zij professioneel te behandelen. Ik heb veel respect voor Roya, die zoveel diploma's aan de muur heeft hangen, terwijl nederlands niet haar basistaal is. Ze blijft zich ontwikkelen! Ze vindt hygiene heel belangrijk en werkt met natuurlijke producten. Kortom: niets dan goeds voor schoonheidssalon Roya
2 jaar geleden
Ik ben een aantal keren bij Roya geweest. Ik vind het een hele fijne salon. Je wordt hartelijk ontvangen, en op je gemak gesteld. De behandelingen zijn er heerlijk. Ze zegt altijd wat ze gaat doen, en wat ze dan gebruikt. Binnenkort heb ik er weer een afspraak. Super Roya.
Y.
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Huidinstituut Roya
Elsbroekplantsoen 1
1507KL Zaandam

De van oorsprong Iraanse Roya brengt in haar huidinstituut de eeuwenoude tradities uit Iran, aromatische oliën en de Perzische cultuur samen. Dit vult zij aan met relevante kennis en technologie en jarenlange ervaring. Roya is gediplomeerd visagiste en gespecialiseerd in het behandelen van acne, het geven van bindweefselmassage en het aanbrengen van permanente make-up. Zij kan eventuele huidproblemen tijdig signaleren en behandelt deze met producten van Alexandre Fabelle en de farmaceutische peelings van Circadia. Fijn om te weten: mogelijk kan je acnebehandeling vergoed worden door je ziektekostenverzekering.

Let op: de salon bevindt zich op de begane grond in ruimte 14.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt