Zenskin

Laan van Meerdervoort 136, 2517BE Den Haag
4,9
76 reviews
Laan van Meerdervoort 136, 2517BE Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,9
76 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Bij Rhiannon is een gezichtsbehandeling altijd heerlijk. Ik kijk altijd uit naar de afspraak. Het is ook erg prettig dat ze flexibel is en een behandeling kiest die op dat moment nodig is voor jouw huid. De volgende afspraak ga ik snel vastzetten.
Marielle Tergau
17 dagen geleden
R. is professioneel en alle behandelingen waren super goed. Ze neemt tijd en geeft heerlijke massages tijdens de gezichtsbehandeling.
Anoniem
3 maanden geleden
Ik kom zeker terug. Fijn geholpen, blij met het resultaat! Ruimte was prima en schoon en de behandeling verliep vakkundig. Aanrader!
Joyce
3 maanden geleden
Een bezoek aan Zenskin is altijd volledig verwenen! Eigenares Rhiannon is constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de veld en behandeld met zorg en liefde voor haar klanten. Ik ben al bijna 10 jaar meer dan tevreden client.
Robin
5 maanden geleden
Wil een goede schoonheidsspecialiste die doet wat jou thuis niet lukt? Dat moet je bij zenskin zijn. Hier word je niet alleen verwend maar echt verzorgd. Ik ken geen betere salon!
Beate
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Zenskin
Laan van Meerdervoort 136
2517BE Den Haag

Bij Zenskin in Den Haag neemt Rhiannon alle tijd voor je. Schoonheidsverzorging betekent voor haar dat niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant goed moet worden verzorgd. Daarom vindt ze dat voeding, bewegen en schoonheidsverzorging hand in hand gaan voor een stralend uiterlijk. Ze werkt met producten die staan voor balans en respect voor je huid. De salon biedt een gezichtsbehandeling, harsen, manicure, en behandelingen voor je wimpers en wenkbrauwen aan.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0022:15
Vrijdag
12:0018:00
Zaterdag
11:3017:30
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017Top Rated 2016

Huidklinieken in de buurt