Massagesalons in de buurt

Zoku Treatment Massage- en hypnotherapie

4,8
350 reviews
Weesperstraat 105, Amsterdam, 1018VN
Open Vandaag: 07:00 - 22:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
350 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne, relaxte sfeer en behandeling, weet niet of het wat losgemaakt heeft maar het was wel ontspannen
Hele fijne en professionele massage.
altijd top!
Toon reactie salon...
The treatment was very good and helped relieve my symptoms. Wouter is very knowledgeable and helpful.
Toon reactie salon...
Heerlijke, ontspannende massage door Jaleesa met aandacht voor jou en je buik. Erg van genoten!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Silas geeft fijne holistische ontspanningsmassages waarbij de klant een diepe ontspanning ervaart. Er worden hiervoor technieken uit de klassieke en energetische massage gebruikt. Vanuit de ontspanning en bewustwording kunnen blokkades aangeraakt en ook opgelost worden. Silas gives fine holistic relaxation massages where the customer experiences a deep relaxation. Techniques from the classical and energetic massage are used for this. From the relaxation and awareness blockages can be touched and also solved.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Over

Zwangerschapsmassage therapeut en verloskundige. Graag laat ik je de vooroordelen van een zwangerschapsmassage ervaren Als geen ander weet ik hoe belangrijk ontspanning en rust is in de zwangerschap. Gun jezelf een cadeautje en trakteer jezelf regelmatig op een massage. Tijdens deze massage houd ik rekening met jouw zwangere lichaam en houding. Houd ik rekening met drukpunten die in verbinding staan met de baarmoeder en luister ik naar jouw wensen om een fijne ervaring te creëren. Buikmassage gaat altijd in overleg. Niet zwanger ook welkom! Neem eens wat extra tijd voor jezelf. Deze massage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning. Terwijl je spieren relaxen ebt stress weg zodat lichaam en geest weer in balans komen.

Behandelingen

Massage

Over

Hallo, mijn naam is Esther en ik ben gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijnklachten. Dit doe ik middels mindbody coaching in een uitgebreid programma waarin ik o.a.fysieke behandingen combineer met hypnose. Deze.trajecten zijn niet te boeken via de link in bio, maar via mijn website www.libbybelhypnotherapie.nl. Maar waarschijnlijk ben je hier omdat je gewoon wat ontspanjing zoekt, of wat stijve spieren wilt verzachten, of jezelf misschien gewoon wat liefdevolle aandacht gunt. Omdat ik ook nog altijd erg blij wordt van het geven van massages, masseer ik een aantal dagen in mijn fijne praktijk aan de Weesperstraat 105. Van een weldadige ontspanningsmassage, een wat stevigere sportmassage tot een intensieve deep tissue behandeling. Ook staat er een heerlijk uitgebreide totale lichaamsbehandeling op het menu, waarbij het lichaam geniet van een wellnessmassage, het gezicht een verfijnde lymfedrainage ontvangt en de behandeling wordt afgerond met ontgiftend voetenbad en een voetreflexbehandeling. Uiteraard is ook mogelijk om een voetrefexbehandeling op zichzelf te boeken. Een hypnosesessie (intake) boeken is ook mogelijk. Sinds kort geef ik ook sessies in ZokuTreatment. Omdat ik de eerste ben die hypnotherapie aanbied via Treatwell, zijn deze behandelingen nog niet opgenomen in het Treatwell menu. De sessies zijn om die reden te boeken als 'Therapeutische massage voor het brein'. De sessies zijn te boeken onder de naam Libby Bel Hypnotherapie. Let op! Hypnose sessies vinden plaats op een andere locatie, namelijk aan de Sarphatistraat nr 14 te Stories. Deze locatie bevindt zich op 10 minuten loopafstand van Zoku.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Esther

Deskundig12
Professioneel8
Vakkundig5
Uitzonderlijk5

Over

Mijn naam is Wouter. Als massagetherapeut ben ik gespecialiseerd in de Chinese geneeskunde. Mijn massages: Tuina (Chinese lichaamsmassage met drukpunten), voetreflex (Chinees & Westers), stoelmassage (Chinees) en een cupping massage. Tevens geef ik een ontspanning,- sport,- en een deep tissue massage, allen met een Chinese 'twist'. Behalve massagetherapeut ben ik eveneens acupuncturist (praktijkadres ook in de Zoku treatmentroom!) en als zodanig kan je bij mij terecht voor klachten die variëren van spier-, zenuw- en gewrichtsklachten (bijv. nekpijn, schouderpijn/'frozen shoulder', pols/'carpaal tunnel syndroom'), psychisch-emotionele klachten (bijv. depressie, burn-out, psychotrauma) of hormonale klachten (bijv. een verstoorde menstruatie, de overgang en onvruchtbaarheid). Zie mijn website (https://praktijkdehanden.nl) voor meer info. Voor vragen en een afspraak neem vrijblijvend contact met me op (06-16135455) en wees welkom! My name is Wouter. I'm a massage therapist specialized in Chinese medicine. My massages: Tuina (Chinese body massage with pressure points), foot reflexology (Chinese & Western), chair massage (Chinese) and a cupping massage. I also give a relaxation,- a sports- or a deep tissue massage, all with a Chinese 'twist'. In addition to being a massage therapist, I'm also an acupuncturist (practice address also in the Zoku treatmentroom!) and as such you can visit me for complaints ranging from muscle, nerve and joint complaints (e.g. neck pain, shoulder pain/'frozen shoulder', wrist/'carpal tunnel syndrome'), psychological-emotional complaints (e.g. depression, burnout, psychotrauma) or hormonal complaints (e.g. disturbed menstruation, menopause and infertility). See my website (https://praktijkdehanden.nl) for more information. If you have any questions or want to make an appointment, please feel free to contact me (06-16135455) and be welcome!

Behandelingen

Massage
Lichaam

Over

Een goeie massage helpt! “Als je lief bent voor jezelf... Wanneer je je kan overgeven aan de aanraking, zodat het lichaam zich ontspant, het brein tot rust komt en je gemoed zich kan verzachten, gaat er energie stromen en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam aangesproken.” Met veel plezier, kennis en toewijding beoefen ik dit mooie beroep. Ik ontmoet je graag voor een massage. Samen kijken we wat er op dat moment voor jou nodig is. We weten allemaal hoe belangrijk het is om goed in je vel te zitten. Ik maak gebruik van technieken uit de klassieke massage, de ontspannings-, energetische-, deep tissue massage en de Hawaiiaanse Lomi Lomi.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Over

Hypnose, massage voor het brein, Vanuit mijn werk als massagetherapeut heb ik allerlei trainingen en opleidingen gevolgd om mijn klanten met chronische pijnklachten van hun klachten af te helpen. Dit deed ik door in mijn sessies zowel met het brein als het lichaam te werken. Chronische klachten worden in stand gehouden door onbewust opgeslagen negatieve emoties (vermits er geen aantoonbare anatomische/fysiologische aandoeningen zijn). Vaak waren dit trajecten van 6 tot 8 weken waarbij de cliënt thuis ook aan de bak moest. Tijdens mijn zoektocht naar een snellere methode kwam Hypnose op mijn pad. Een razendsnelle manier om contact te maken met het onbewuste waar de pareltjes gevonden kunnen worden voor de oplossing van het probleem waar jij mee zit! Chronische klachten die wij "normaal" zijn gaan vinden als een stijve nek, rug en/of schouders zijn vaak gekoppeld aan stress, onrust, angst etc. Vaak weten we wel wanneer we stress hebben, of te druk zijn, maar patronen veranderen is vaak lastig, omdat deze ingesleten zijn en veelal lang geleden zijn ontstaan. Meestal ben je je er niet bewust van wanneer het zaadje is gepland. Heb jij last van stress, faalangst, of misschien ben je zelfs al burned-out? Of heb je vaak stijve spieren (nek, schouders, rug), hoofdpijn of een slechte nachtrust? Schroom dan zeker niet om eens kennis te maken met hypnose. Hypnose is een weldaad voor zowel je lichaam als je geest. Daarom noem ik hypnose ook wel een 'massage voor het brein.' Neem gerust een kijkje op mijn website www.libbybelhypnotherapie.nl Met ontspannen groet, Esther Scheffer

Behandelingen

Massage

Over

Zoku Treatment Massage- en hypnotherapie
Weesperstraat 105
1018VN Amsterdam

Aan de Weesperstraat in Amsterdam vind je Zoku Treatment Massage &

Hypnotherapie. Bij deze salon kun je naast een divers aanbod aan massages

en hypnotherapie, ook terecht voor acupunctuur en pedicure. In de salon

werken naast gediplomeerde en bekwame masseurs, enkel HBO afgestudeerde

therapeuten- waaronder een verloskundige, acupuncturist en een

hypnotherapeut. Zoku Treatment Massage & Hypnotherapie staat voor pure

aandacht en kwaliteit. Kom langs en ervaar het zelf.

Note: De hypnose sessies vinden plaats vlakbij Zoku aan de

Sarphatistraat 14 (Stories)

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:

Metro Amsterdam, Weesperplein is op loopafstand.

Het team:

In het team werken gediplomeerde en HBO afgestudeerde therapeuten en een verloskundige.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Professioneel.
  • Gespecialiseerd in: Massages, Acupunctuur, Pedicure en Hypnotherapie
  • De extra’s: In de salon spreken ze Engels en Nederlands.
MaMaandag
07:0022:00
DiDinsdag
07:0022:00
WoWoensdag
07:0022:00
DoDonderdag
07:0022:00
VrVrijdag
07:0022:00
ZaZaterdag
07:0021:00
ZoZondag
08:0022:00
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt