Zoku Treatment Massage- en hypnotherapie

4,8
259 reviews
Weesperstraat 105, Amsterdam, 1018VN
Vandaag open: 09:00 - 21:00
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,8
259 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super
Toon reactie salon...
Joan is amazing. She is very attentive and goes beyond to give you the best experience. Total relax says it all. I was completely relaxed and felt so good after her massage. Relaxing and also strong on the right spots. I'm definitely coming back :)
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Wouter
Masseur
4.8
36 reviews

Over

Wouter is een massagetherapeut gespecialiseerd in de Chinese geneeskunde. Zijn massages: Tuina (Chinese lichaamsmassages met drukpunten), voetreflexmassages (Chinees) & ontspanningsmassage, sportmassage of deep tissue massage, allen met een Chinese 'twist'. Wouter is a massage therapist specializing in Chinese medicine. His massages: Tuina (Chinese body massages with pressure points), foot reflex massages (Chinese) & relaxation massage, sports massage or deep tissue massage, all with a Chinese twist.

Behandelingen

Massage
Jaleesa
Verloskundige en masseuse

Over

Zwangerschapsmassage therapeut en verloskundige. Graag laat ik je de vooroordelen van een zwangerschapsmassage ervaren Als geen ander weet ik hoe belangrijk ontspanning en rust is in de zwangerschap. Gun jezelf een cadeautje en trakteer jezelf regelmatig op een massage. Tijdens deze massage houd ik rekening met jouw zwangere lichaam en houding. Houd ik rekening met drukpunten die in verbinding staan met de baarmoeder en luister ik naar jouw wensen om een fijne ervaring te creëren. Buikmassage gaat altijd in overleg. Niet zwanger ook welkom! Neem eens wat extra tijd voor jezelf. Deze massage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning. Terwijl je spieren relaxen ebt stress weg zodat lichaam en geest weer in balans komen.

Behandelingen

Massage
Joan
Masseuse

Over

De massages van Joan worden met aandacht en liefde gegeven, in overleg met jou en worden op basis van jouw behoefte afgestemd. Er wordt gemasseerd met 100% natuurlijke en eerlijke oliën op basis van aromatherapie. Na afloop van je massage kun je nog rustig nagenieten van een kopje thee. Mijn doel is om jou ontspannen de deur uit te laten gaan. ==== Joan's relaxation massages are given with attention and love, in consultation with you and are tailored to your needs. Using 100% natural and fair trade oils based on aromatherapy. After your massage you can relax with a cup of tea. My goal is to let you leave the house relaxed.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Libby

Over

Hypnose, massage voor het brein, Vanuit mijn werk als massagetherapeut heb ik allerlei trainingen en opleidingen gevolgd om mijn klanten met chronische pijnklachten van hun klachten af te helpen. Dit deed ik door in mijn sessies zowel met het brein als het lichaam te werken. Chronische klachten worden in stand gehouden door onbewust opgeslagen negatieve emoties (vermits er geen aantoonbare anatomische/fysiologische aandoeningen zijn). Vaak waren dit trajecten van 6 tot 8 weken waarbij de cliënt thuis ook aan de bak moest. Tijdens mijn zoektocht naar een snellere methode kwam Hypnose op mijn pad. Een razendsnelle manier om contact te maken met het onbewuste waar de pareltjes gevonden kunnen worden voor de oplossing van het probleem waar jij mee zit! Chronische klachten die wij "normaal" zijn gaan vinden als een stijve nek, rug en/of schouders zijn vaak gekoppeld aan stress, onrust, angst etc. Vaak weten we wel wanneer we stress hebben, of te druk zijn, maar patronen veranderen is vaak lastig, omdat deze ingesleten zijn en veelal lang geleden zijn ontstaan. Meestal ben je je er niet bewust van wanneer het zaadje is gepland. Heb jij last van stress, faalangst, of misschien ben je zelfs al burned-out? Of heb je vaak stijve spieren (nek, schouders, rug), hoofdpijn of een slechte nachtrust? Schroom dan zeker niet om eens kennis te maken met hypnose. Hypnose is een weldaad voor zowel je lichaam als je geest. Daarom noem ik hypnose ook wel een 'massage voor het brein.' Neem gerust een kijkje op mijn website www.libbybelhypnotherapie.nl Met ontspannen groet, Esther Scheffer

Behandelingen

Massage
Esther
Eigenaar/Masseur
5.0
108 reviews

Over

Hallo, mijn naam is Esther en geef als allround massagetherapeut diverse behandelingen. Van een weldadige ontspanningsmassage, een wat stevigere sportmassage tot een intensieve deep tissue behandeling. Ook staat er een heerlijk uitgebreide totale lichaamsbehandeling op het menu, waarbij het lichaam geniet van een wellnessmassage, het gezicht een verfijnde lymfedrainage ontvangt en de behandeling wordt afgerond met ontgiftend voetenbad en een voetreflexbehandeling. Uiteraard is ook mogelijk om een voetrefexbehandeling op zichzelf te boeken. Ondanks dat ik nog altijd erg blij word van mijn werk als massagetherapeut, ben ik een aantal jaar geleden omgeschoold tot hypnotherapeut. Iets heel anders, maar ik vind het ontzettend fascinerend. Ik ben hiertoe gekomen na mijn opleiding tot pijnspecialist. Het is een lang verhaal waarmee ik je op dit moment niet van jouw kostbare tijd ga beroven. Voor meer informatie verwijs ik met liefde naar mijn website www.libbybelhypnotherapie.nl Sinds kort geef ik ook sessies in ZokuTreatment. Omdat ik de eerste ben die hypnotherapie aanbied via Treatwell, zijn deze behandelingen nog niet opgenomen in het Treatwell menu. De sessies zijn om die reden te boeken als 'Therapeutische massage voor het brein'. De sessies zijn te boeken onder de naam Libby Bel Hypnotherapie.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Esther

Deskundig9
Professioneel7
Silas
Holistische masseur

Over

Silas geeft fijne holistische ontspanningsmassages waarbij de klant een diepe ontspanning ervaart. Er worden hiervoor technieken uit de klassieke en energetische massage gebruikt. Vanuit de ontspanning kunnen blokkades aangeraakt en ook opgelost worden. Silas gives fine holistic relaxation massages where the customer experiences a deep relaxation. Techniques from the classical and energetic massage are used for this. From the relaxation blockages can be touched and also solved.

Behandelingen

Massage

Over

Zoku Treatment Massage- en hypnotherapie
Weesperstraat 105
1018VN Amsterdam

Aan de Weesperstraat in Amsterdam vind je Zoku Treatment Massage- en hypnotherapie. Bij deze salon kun je terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage, sportmassage, voetreflexmassage, AQAMAmassage, bindweefselmassage en mediterraantherapie. In de salon werken enkel gediplomeerde en HBO afgestudeerde therapeuten die met hun uitgebreide kennis en ervaring vrijwel alle voorkomende problemen kunnen behandelen. Zoku Treatment Massage- en hypnotherapie staat voor pure balans, ontspanning en schoonheid. Kom langs en ervaar het zelf.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:3020:00
ZoZondag
09:0022:00
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt