Gezicht threaden
in de buurt van Leiderdorp, Zuid-Holland
Gezicht threaden

Kies uit 6 salons met gezicht threaden in de buurt van Leiderdorp, Zuid-Holland

Skin Salon

4,5
460 reviews
Leiden
Laat zien op de kaart
Threaden - gezicht 10 min - 30 min
vanaf €13
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
08:0020:00
DiDinsdag
08:0020:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
08:0020:00
VrVrijdag
08:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Skin Salon heeft een tijdje een pauze gehad met boekingen via Treatwell omdat wij minder uren open waren vanwege een studie. Maar wij zijn weer terug van weggeweest!

Wij richten ons met alle plezier op zowel medisch pedicure- als manicurebehandelingen, evenals verdere uiterlijke verzorging zoals gellak, gezichtsepilatie met de draadtechniek, wenkbrauw- en wimperverven, wimperkrullen met 4 à 6 weken resultaat en het aanbieden van wimperextensions.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in al onze aangeboden behandelingen, volgen wij regelmatig workshops, bezoeken wij lezingen en conferenties. Op die manier kunnen wij nieuwe technieken en apparatuur in de gaten houden en indien nodig aanschaffen.

Het is voor ons belangrijk dat mensen niet alleen gezonde voeten hebben, maar zich ook volledig goed voelen over hun uiterlijk. Vaak vergeten mensen om hun voeten te verzorgen of besteden zij er nauwelijks aandacht aan, maar het is juist belangrijk om goed voor je voeten en de rest van je uiterlijk te zorgen; je loopt er immers de hele dag op en niets is fijner dan je zelfverzekerd te voelen en dit ook uitstralen.

Het geeft ons veel voldoening om jouw problemen te verminderen of op te lossen, of je juist die extra boost te geven. Wij zien je graag met een glimlach de deur uitlopen.

Let op: er kan niet meer gepind worden in de salon, alleen contante betaling.