Vrouwen harsen - bikinilijn
in de buurt van Leiderdorp, Zuid-Holland
Vrouwen harsen - bikinilijn

Kies uit 9 salons met vrouwen harsen - bikinilijn in de buurt van Leiderdorp, Zuid-Holland

Skin Salon

4,5
460 reviews
Leiden
Laat zien op de kaart
Harsen - lichaam 20 min - 45 min
vanaf €15
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
08:0020:00
DiDinsdag
08:0020:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
08:0020:00
VrVrijdag
08:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Skin Salon heeft een tijdje een pauze gehad met boekingen via Treatwell omdat wij minder uren open waren vanwege een studie. Maar wij zijn weer terug van weggeweest!

Wij richten ons met alle plezier op zowel medisch pedicure- als manicurebehandelingen, evenals verdere uiterlijke verzorging zoals gellak, gezichtsepilatie met de draadtechniek, wenkbrauw- en wimperverven, wimperkrullen met 4 à 6 weken resultaat en het aanbieden van wimperextensions.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in al onze aangeboden behandelingen, volgen wij regelmatig workshops, bezoeken wij lezingen en conferenties. Op die manier kunnen wij nieuwe technieken en apparatuur in de gaten houden en indien nodig aanschaffen.

Het is voor ons belangrijk dat mensen niet alleen gezonde voeten hebben, maar zich ook volledig goed voelen over hun uiterlijk. Vaak vergeten mensen om hun voeten te verzorgen of besteden zij er nauwelijks aandacht aan, maar het is juist belangrijk om goed voor je voeten en de rest van je uiterlijk te zorgen; je loopt er immers de hele dag op en niets is fijner dan je zelfverzekerd te voelen en dit ook uitstralen.

Het geeft ons veel voldoening om jouw problemen te verminderen of op te lossen, of je juist die extra boost te geven. Wij zien je graag met een glimlach de deur uitlopen.

Let op: er kan niet meer gepind worden in de salon, alleen contante betaling.

Sparkling Wellness

5,0
135 reviews
Leiden
Laat zien op de kaart
BIKINI:LIJN waxen 20 min
€24
BIKINI:LIJN waxen in combi 10 min
€24
BIKINI & TUSSEN BILLEN waxen in combi 20 min
€31
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
09:3014:00
DiDinsdag
09:3016:00
WoWoensdag
09:3014:00
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
09:3017:00
ZaZaterdag
09:3014:00
ZoZondag
Gesloten

Als je bij deze salon binnenstapt, vergeet je de haast en de stress van je dagelijkse leven. Ondanks dat het een schoonheidssalon is voelt het als een wellness.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte aan de Kooilaan, 100 meter verderop.

Het team: De behandelingen bij SPARKLING WELLNESS worden gegeven door Chantal en Marisa. Chantal is 15 jaar geleden voor zichzelf aan huis begonnen nadat zij haar ervaringen bij verschillende beauty salons en day Spa heeft opgedaan. Nu na ruim 20 jaar in het vak heeft ze haar droom waar gemaakt en haar salon verhuisd naar een hoger niveau. Bij Sparkling Wellness vallen alle puzzelstukjes van de afgelopen jaren op hun plek. En wat een geluk heeft Chantal dat Marisa op haar pad is gekomen. Marisa is een hele goede schoonheidsspecialist en heeft haar papiertje 15 jaar geleden behaald. Haar ervaring opgedaan bij een luxe salon in Leiden en na een carrière switch (dat 10 jaar heeft geduurd 😜) als tandarts assistent is ze nu weer helemaal op haar plek bij Sparkling Wellness.

Gespecialiseerd in: Ontspannings behandelingen en massages met een holistische, ayurvedische touch. Even een moment voor jezelf, een pauze, een oplaad moment of een verzorgings moment. Naast de holistische behandelingen geven wij ook proffecionele peelings op basis van fruitzuren, voor een glowing skin met direct mooi resultaat.

Merken en producten: Met trots werken wij met Lakshmi - HL professional peel - Alissa Beautè

Extra’s: Vooral de aandacht, de ontspanning en de holistische behandelingen.