Kies uit 6 salons met krullen-knippen in de buurt van Regentessekwartier, Den Haag

Poise & Panache

5,0
1 review
Badhuisstraat, Den Haag
Laat zien op de kaart
Curly Cut Short1 u 30 min
€75
Curly Cut Long2 uren
€90
Detox +Curl Cut short2 uren
€110
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
09:0022:00
ZoZondag
09:0022:00

Om krullend haar goed te verzorgen, is wat vaardigheid en moeite nodig om het perfect gestyled te krijgen. Niet alleen heb je een goede krullende kapper nodig, maar ook de juiste haarverzorgingsroutine en consistente onderhoud van je haar. De Curly Girl-methode, afgekort als de CG-methode, biedt een specifieke benadering voor natuurlijk krulbehoud. Het gebruik van geschikte producten is essentieel voor optimale haarverzorging en styling. Daarom gebruiken we in de salon producten die vrij zijn van sulfaten, siliconen, wax en uitdrogende alcoholen.

In onze salon hangt een open sfeer, badend in het natuurlijke licht dat door de ramen stroomt. Privacy is ook een prioriteit; daarom hebben we een aparte ruimte met een afscheiding voor als je bijvoorbeeld een hijab draagt. Bovendien staat er altijd een smakelijke kop koffie of thee voor je klaar, indien gewenst!

De krulkniptechniek die in de salon wordt gebruikt, is een combinatie van verschillende methoden, waardoor deze aanpasbaar is aan elk krultype en gezichtsvorm.

- Het team; Jennifer (ikzelf) is de enige krullenkapper. - Specialisaties; alles krullen, curl detox, vlechten - Dichtsbijzijnde openbaar vervoer; Parkeren: Kan in de wijk, ook kan er geparkeerd worden bij de hoogvliet aan het begin van de straat. Het dichtsbij stopt tram 1 en bus 22 (stop Duinstraat of Keizerstraat)

Extra's: hijab vriendelijk