Kies uit 12 salons met toner in de buurt van Regentessekwartier, Den Haag

Van Hot naar Hair

5,0
48 reviews
Reinkenstraat, Den Haag
Laat zien op de kaart
Toner1 u
€55
Toner en knippen1 u
€81,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:3016:30
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Van Hot naar Hair is een stijlvolle en moderne kapsalon gelegen in de sfeervolle stad Den Haag. Deze salon biedt een breed scala aan haarverzorgingsdiensten, waaronder knippen, kleuren en stylen, voor zowel dames als heren. Met een toegewijd en getalenteerd team is Van Hot naar Hair de perfecte plek om een verfrissende en trendy look te creëren.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, aangezien het slechts op 100 meter afstand ligt van de Conradkade tramhalte. Dit maakt het een ideale locatie voor klanten die reizen met de tram, en zorgt voor een snelle en probleemloze reis naar de salon.

Het team: Het team van Van Hot naar Hair bestaat uit ervaren en gepassioneerde haarstylisten die zich inzetten om elke klant een professionele en persoonlijke service te bieden. Ze luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van elke klant en geven deskundig advies om ervoor te zorgen dat elke klant de salon verlaat met het perfecte kapsel.

Wat we leuk vinden aan de salon: Van Hot naar Hair onderscheidt zich door de stijlvolle en moderne inrichting, de ontspannen sfeer en het warme welkom dat klanten ontvangen bij binnenkomst. De combinatie van professionele haarstylisten en hoogwaardige haarproducten zorgt ervoor dat elke klant de beste haarverzorgingservaring krijgt. Bovendien maakt de gunstige ligging nabij openbaar vervoer het een gemakkelijke keuze voor klanten die reizen met de tram.

Wild Waves | Barber & Hair Salon

4,9
27 reviews
Schilderswijk, Den Haag
Laat zien op de kaart
Toner (including Blowdry) 1 u
€60
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Wild Waves | Barber & Hair Salon is een gerenommeerde kapsalon gelegen in de prachtige stad Den Haag. Deze salon staat bekend om zijn uitstekende haarverzorgingsdiensten en zijn professionele en gastvrije omgeving.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde tramstation is de Vaillantlaan tramhalte, die slechts op 4 minuten loopafstand van de salon ligt.

Het team: Het team van Wild Waves | Barber & Hair Salon bestaat uit ervaren en toegewijde professionals die erop gericht zijn om de beste diensten aan hun klanten te bieden. Ze zijn goed opgeleid in de nieuwste kapseltrends en technieken en streven ernaar om elke klant tevreden te stellen met hun deskundige haarsnij- en stylingdiensten.

Wat we leuk vinden aan de salon: - De salon is gelegen in de mooie stad Den Haag, wat het een ideale locatie maakt voor zowel lokale klanten als toeristen. - Het professionele en gastvrije team dat altijd klaar staat om klanten te helpen met hun haarverzorgingsbehoeften. - De nabijheid van de salon tot de Vaillantlaan tramhalte, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. - De salon is gespecialiseerd in een verscheidenheid aan haarbehandelingen, waardoor klanten een breed scala aan diensten kunnen kiezen die passen bij hun persoonlijke haarverzorgingsbehoeften.