Laserontharen
in de buurt van Schiebroek Markt, Rotterdam
Elke datum
Laserontharen

Kies uit 7 salons met laserontharen in de buurt van Schiebroek Markt, Rotterdam

Kelly's Choice

5,0
41 reviews
Bergschenhoek, Zuid-Holland
Laat zien op de kaart
Lady Package Deal1 u 30 min
€250
Man Package Deal1 u 30 min
€250
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Kelly’s Choice is een schoonheidssalon die al sinds 2015 zich bezig houdt met de passie voor het vak. De salon zit gevestigd op twee locaties. In Overschie, de plek waar het allemaal begon bij mijn moeder aan huis, en in Bergschenhoek. In Bergschenhoek zit ze met meerdere beauty ondernemers in een pand waar jij als klant je van top tot teen kan laten verzorgen.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Voor de locatie in Bergschenhoek ligt busstation Weg en Land op 10 minuten loopafstand. Voor de locatie in Overschie ligt bushalte Burgemeester Bosstraat op 5 minuten loopafstand.

Het team: Haar visie is om dicht bij haarzelf te blijven en behandelingen aan te bieden waar ze zelf achter staat. Ze is ervan overtuigd dat ieder persoon mooi is op zijn eigen natuurlijke manier. Een boost geven aan de natuurlijke jij is iets wat ze met liefde en passie voor je doet.

Gespecialiseerd in: Huidverbetering, pedicure, massage & laserontharing.

Merken en producten: Door middel van fytoverzorging met de producten van ‘Synergie uit de natuur’ krijgt jouw huid een boost wat 100% afkomstig is uit de natuur.

Extra’s: Een professionele uitstraling van de salon en haar behandelingen vind ze erg belangrijk. Het fijne aan eigen baas zijn is dat ze zelf kan bepalen waar de prioriteiten liggen. Voor haar is dit de klant. Jouw mening en ervaring staan voor haar centraal bij alle behandelingen die ze doet. Een fijne ervaring en een lach op uw gezicht is altijd waar ze naar streeft. Ze vindt het heerlijk om haar passie op deze manier met mensen te kunnen delen en haalt er dan ook erg veel plezier uit!