Vrouwen harsen - gezicht
in de buurt van Schiebroek Markt, Rotterdam
Elke datum
Vrouwen harsen - gezicht

Kies uit 10 salons met vrouwen harsen - gezicht in de buurt van Schiebroek Markt, Rotterdam

Nieuw

Kelly's Choice

5,0
26 reviews
Bergschenhoek, Zuid-Holland
Laat zien op de kaart
Bovenlip 15 min
€20
Neusgaten 15 min
€20
Kin 15 min
€20
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Kelly’s Choice is een schoonheidssalon dat als sinds 2015 zich bezig houdt met de passie voor het vak. De salon zit gevestigd op twee locaties. In Overschie, de plek waar het allemaal begon bij mijn moeder aan huis, en in Bergschenhoek. In Bergschenhoek zit ik met meerdere beauty ondernemers in een pand waar jij als klant je van top tot teen kan laten verzorgen.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Voor de locatie in Bergschenhoek ligt busstation Weg en Land op 10 minuten loopafstand. Voor de locatie in Overschie ligt bushalte Burgemeester Bosstraat op 5 minuten loopafstand.

Het team: Mijn visie is om dicht bij mijzelf te blijven en behandelingen aan te bieden waar ik achter sta. Ik ben ervan overtuigd dat ieder persoon mooi is op zijn eigen natuurlijke manier. Een boost geven aan de natuurlijke jij is iets wat ik met liefde en passie voor je doe.

Gespecialiseerd in: Huidverbetering, pedicure, massage & laserontharing.

Merken en producten: Door middel van fytoverzorging met de producten van ‘Synergie uit de natuur’ krijgt jouw huid een boost wat 100% afkomstig is uit de natuur.

Extra’s: Een professionele uitstraling van de salon en mijn behandelingen vind ik erg belangrijk. Het fijne aan eigen baas zijn is dat ik zelf kan bepalen waar de prioriteiten liggen. Voor mij is dit de klant. Jouw mening en ervaring staan voor mij centraal bij alle behandelingen die ik doe. Een fijne ervaring en een lach op uw gezicht is altijd waar ik naar streef. Ik vind het heerlijk om mijn passie op deze manier met mensen te kunnen delen en haal er dan ook erg veel plezier uit!