Schoonheidssalon
in de buurt van Blaricum, Noord-Holland
Elke datum
Schoonheidssalons

Kies uit 14 schoonheidssalons in de buurt van Blaricum, Noord-Holland

Xcellent Skin

4,9
906 reviews
Laren, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
Waxen - Gezicht - Wenkbrauw tussenstuk 5 min
€8
Verven wenkbrauwen 10 min
€15
IPL - 1 vaatje / pigmentvlek 10 min
€80
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
12:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Xcellent Skin is gelegen in het dorpje Laren. Je vind Xcellent Skin op de hoek van het kruispunt van het Zevenend en de Jordaan. Tijdens het wachten kun je plaats nemen in de mooie winkel waarna je opgehaald wordt om in een van de drie behandelkamers plaats te nemen op de verwarmde behandelbank en te genieten van jouw gekozen behandeling.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Voor Xcellent Skin is bushalte 'Laren, Kermisterrein'.

Het team: Silvia is schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in huidverbetering. Kennis vind zij erg belangrijk en daarom gaat zij regelmatig naar cursussen en bij- en nascholingen om haar kennis up to date te houden. Nikki is schoonheidsspecialiste. Ook zij doet er alles aan om haar kennis te verbreden en up to date te houden. Het is Silvia en Nikki hun passie om jou te helpen bij het verbeteren van jouw huid, te kijken naar wat voor jou het beste behandelplan is en hoe zij jou blij kunnen maken met de resultaten. Ze willen je graag helpen bij het verkrijgen en behouden van een mooie en vooral gezonde huid!

Gespecialiseerd in: Silvia en Nikki helpen jou graag bij het verkrijgen van een mooie en gezonde huid. Je kunt bij Xcellent Skin terecht voor al jouw huidproblemen en Silvia en Nikki zullen gaan kijken hoe ze jou hier het beste mee kunnen helpen.

Merken en producten: Xcellent Skin bied de producten van ZO Skin Health, Bion, Obagi Medical, hannah, NuFace, Cellics en Colorescience aan.

FAB SKIN

5,0
119 reviews
Laren, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
Wenkbrauwen verven 15 min
€12
Harsen bovenlip 10 min
€10
Wimpers verven 15 min
€12
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3019:00
WoWoensdag
14:0019:00
DoDonderdag
14:0019:00
VrVrijdag
09:3013:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Beauty studio FAB SKIN in Laren is een sfeervolle intieme schoonheidssalon met een frisse uitstraling en moderne inrichting. Aan al jouw zintuigen wordt gedacht om jouw een ultieme ontspannen behandeling te laten ervaren.

Merken en producten: Belinda werkt volgens de nieuwste inzichten en technieken met de producten van Nimue Skin Technology. Er wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijke producten zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen, minerale oliën, parabenen en sulfaten.

Het team: Eigenaresse Belinda is al ruim 15 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft daarnaast veel extra trainingen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo is zij sinds 3 jaar ook gecertificeerd Natural Face Lifting therapeute. Zij werkt alleen, zo ben je er altijd van verzekerd dat je door haar wordt behandeld. Eigenaresse Belinda vindt het een uitdaging om jouw verwachtingen te overtreffen en ze wil samen met jou naar een ‘FABbulous skin’ toewerken. Met haar kennis en expertise bepaalt zij welke behandeling het meest geschikt is voor jou.

Gespecialiseerd in: Persoonlijke aandacht en maatwerk staan centraal. Je kunt hier terecht voor diverse peelings en vakkundige gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering. De studio is met name gespecialiseerd in anti-aging en huidverjonging op natuurlijke wijze, zoals de Face Lift massage.

Goed om te weten: er is gratis parkeergelegenheid in de buurt. De bushalte is op enkele minuten lopen.

Extra's: Hier begint elke eerste behandeling met een intakegesprek om naar jouw wensen te luisteren en om jouw huidtype te bepalen. Bij de behandelingen ligt de focus op huidverbetering en huidverjonging. FAB SKIN biedt ook gezichtsbehandelingen voor mannen aan. Je kunt bij FAB SKIN ook terecht als je toe bent aan een oppepper voor je huid of als je even lekker wilt ontspannen. Huidverbetering en ontspanning gaan hier samen.