Schoonheidssalon
in Laren, Noord-Holland
Schoonheidssalons

Kies uit 8 schoonheidssalons in Laren, Noord-Holland

Xcellent Skin

4,9
992 reviews
Laren, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
Verven wenkbrauwen 10 min
€15
Waxen - Gezicht - Neus 10 min
€10
Waxen/epileren wenkbrauwen 15 min
€15
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
12:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Xcellent Skin is gelegen in het dorpje Laren. Je vind Xcellent Skin op de hoek van het kruispunt van het Zevenend en de Jordaan. Tijdens het wachten kun je plaats nemen in de mooie winkel waarna je opgehaald wordt om in een van de drie behandelkamers plaats te nemen op de verwarmde behandelbank en te genieten van jouw gekozen behandeling.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Voor Xcellent Skin is bushalte 'Laren, Kermisterrein'.

Het team: Silvia is schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in huidverbetering. Kennis vind zij erg belangrijk en daarom gaat zij regelmatig naar cursussen en bij- en nascholingen om haar kennis up to date te houden. Nikki is schoonheidsspecialiste. Ook zij doet er alles aan om haar kennis te verbreden en up to date te houden. Het is Silvia en Nikki hun passie om jou te helpen bij het verbeteren van jouw huid, te kijken naar wat voor jou het beste behandelplan is en hoe zij jou blij kunnen maken met de resultaten. Ze willen je graag helpen bij het verkrijgen en behouden van een mooie en vooral gezonde huid!

Gespecialiseerd in: Silvia en Nikki helpen jou graag bij het verkrijgen van een mooie en gezonde huid. Je kunt bij Xcellent Skin terecht voor al jouw huidproblemen en Silvia en Nikki zullen gaan kijken hoe ze jou hier het beste mee kunnen helpen.

Merken en producten: Xcellent Skin bied de producten van ZO Skin Health, Bion, Obagi Medical, hannah, NuFace, Cellics en Colorescience aan.

LYS DANIQUE "Window to Beauty"

5,0
8 reviews
Laren, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
(RF) Radio Frequentie - Handen - Verjonging van de huid 30 min
€55
Radio Frequentie (Onderbuik) 30 min
€96,75
Radio Frequentie (Bovenbuik) 30 min
€96,75
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
13:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: Een perfect relaxte ruimte Pure ontspanning Hygiënisch – Schoon Frisse heerlijke zachte handdoeken Prettige muziek afgestemd op de behandelingen Rust en serene sfeer

Merken en producten: Ik werk met Oolaboo Skin Care “Super Foodies” & Saveguard.

Het Team: Danielle - eigenaresse werkt alleen.

Specialisaties: Mijn naam is Danielle en ik ben de eigenaresse (oprichtster) van LYS DANIQUE. Ik heb 13 jaar ervaring in de wereld van Beauty & Esthetique. Mijn passie is om jou nog mooier te maken “dus te laten shinen” met de allernieuwste technologie op het gebied van non-invasieve lichaams- en gezichtsbehandelingen.

Gespecialiseerd in: Wat mij onderscheidt is dat ik als eerste en tot nu toe de enige ben in Nederland die deze behandelingen geeft met de LIPOSHAPE PRO. Huidverstrakking (versteviging), “Killing the Fat” - het reduceren van de vetten op de buik, heupen, benen, billen en armen, Cellulite, Butt Lift en het bekende fenomeen “verslapping van armen” is wat ik doe met mijn partner LIPOSHAPE PRO ❤️ Alle behandelingen zijn pijnloos en hebben geen hersteltijd. Alles is zeer ontspannend.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte op de Brink.

Extra’s: Eigen parkeerterrein achter Health Plus. Achter ingang bij de straat Den Toren tegenover nr 15. Er zijn 22 parkeerplaatsen. U kunt dan via de winkel of via de achteringang naar binnen. Graag daar plaatsnemen in de wachtruimte en dan kom ik u ophalen. Als eerste een intake om eventuele klachten, de behandelmethode en eventuele behandelplan te bespreken.