1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen stemmen)
Loading...

Ik ben geen fanatieke sporter, maar probeer wel regelmatig te bewegen. Is een sportmassage ook voor mij geschikt?

Massage wordt op allerlei manieren toegepast. Sportmassage is een massagetechniek waarbij wordt geconcentreerd op het verbeteren van de prestaties van sporters. Een sportmassage is echter ook geschikt voor niet-sporters om de conditie van het lichaam te verbeteren. Een goede sportmassage zal je in staat stellen beter te bewegen en dit is een voordeel voor iedereen.

Een sportmassage heeft ten opzichte van een ontspannende massage de kenmerken dat er stevig wordt gekneed en er meer druk wordt toegepast op de spieren en knopen. Deze technieken zijn ook geschikt om een stijve spieren bij niet-sporters los te masseren. Een stijve nek, spanning in de schouders of vermoeide benen door stress of verkeerde houding: dit zijn allemaal klachten waarbij een sportmassage kan helpen.

Bij elke massage, dus ook bij een sportmassage, is het van belang om jouw wensen en klachten goed te communiceren, zodat de masseur met jou kan bespreken welke massagetechnieken hij/zij adviseert bij jouw klacht(en).
Veel sportmasseurs bieden ook ontspanningsmassages aan, wat de mogelijkheid biedt om beide massages te combineren. Een wat stevigere aanpak voor de plekken waar jij last van hebt in combinatie met een heerlijke ontspanningsmassage voor de rest van het lichaam. Op deze manier geniet je van het beste van beide werelden.

Milou – Sportmasseuse Milou van Kranen in Almere

Wil je reageren? Lees dit eerst even:
- Je kunt anoniem posten door een gebruikersnaam (alias) te kiezen.
- Je e-mail adres wordt nooit weergegeven, of voor andere doeleinden gebruikt.
- Als je een vraag stelt, gebruiken we je email adres alleen om je te laten weten dat er antwoord is.
- We gaan ten alle tijden discreet met je vraag en gegevens om.
- Als je inlogt met Facebook, Twitter of Linkedin, komt je echte naam er wel bij te staan.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Laat het mij weten wanneer er
Published by: Treatwell Nederland on