1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen stemmen)
Loading...

Wat kan ik verwachten bij mijn eerste Brazilian Wax?

In de meeste gevallen, zal je specialiste je even de tijd geven om je onderkleding uit trekken in de behandelkamer. Vaak zullen er ook doekjes zijn, waarmee je jezelf kan opfrissen voor je Brazilian Wax.

Vaak is het zo, dat je specialiste je vraagt een bepaalde houding aan te nemen (je benen optrekken als een kikkertje) zodat ze beter bij het te ontharen gebied kan.

Afhankelijk van het gebruikte product (harde wax, zachte wax of sugar) kan het gebied voorbehandeld worden, met bijvoorbeeld talkpoeder. Dit maakt het ontharen gemakkelijker en minder pijnlijk. Na het waxen wordt de huid meestal ook behandeld, om te verhelpen met de pijn en infecties of ingegroeide haren te voorkomen.

Na de behandeling, worden met een pincet de laatste haartjes verwijderd.

Houd goed in je achterhoofd: de specialist die je helpt, heeft meestal zeer veel ervaring met het uitvoeren van een Brazilian Wax (het is één van de meest populaire schoonheidsbehandelingen) en zal je goed op je gemak stellen, er is niks om je voor te schamen! Om je af te leiden van de pijn, zijn er zelfs salons met een tv in het plafond.

Een professionele specialist zal ervoor zorgen dat er hygiënisch te werk wordt gegaan, de materialen worden niet hergebruikt of goed ontsmet en de specialiste zal handschoenen aan hebben.

Brazilian Wax – in heel Nederland

Wil je reageren? Lees dit eerst even:
- Je kunt anoniem posten door een gebruikersnaam (alias) te kiezen.
- Je e-mail adres wordt nooit weergegeven, of voor andere doeleinden gebruikt.
- Als je een vraag stelt, gebruiken we je email adres alleen om je te laten weten dat er antwoord is.
- We gaan ten alle tijden discreet met je vraag en gegevens om.
- Als je inlogt met Facebook, Twitter of Linkedin, komt je echte naam er wel bij te staan.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Laat het mij weten wanneer er
Published by: Treatwell Nederland on