Gellak manicure

Ook bekend als:

Gel Nails, Gellac, UV Lamp Nagels

Zoek op Treatwell naar Gellak manicure bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Het lakken van je nagels is een kunst op zich. Hoe mooi ze er ook uitzien direct na het lakken, ze lijken altijd binnen een paar dagen alweer te beschadigen of te ‘chippen’. Gelukkig zijn deze problemen voorgoed verleden tijd. Gellak is een beschermende gel die wordt uitgehard onder uv-licht. Het resultaat: glanzende, sterke nagels die tot wel 2 weken perfect en onbeschadigd blijven.

Iedere vrouw kent het gevoel. Je hebt je nagels gelakt en gaat net iets te snel weer aan de slag. Het gevolg; lelijke plekken of compleet verwoeste nagellak. Of nog erger, je ziet dat je nagellak binnen twee dagen al begint los te laten. De oplossing voor deze problemen is nabij. Gellak is een goede vervanging voor je normale nagellak, of je nu gaat trouwen, op vakantie gaat of wanneer je gewoon een druk en actief leven hebt.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN GELLAK MANICURE?

Een behandeling met gellak zal er vrijwel hetzelfde uitzien als een behandeling met normale nagellak. In de salon neem je plaats in een comfortabele stoel en zullen je nagels worden schoongemaakt en ontvet. Je nagelriemen worden teruggeduwd en eventuele velletjes kunnen worden verwijderd waarna de gellak wordt aangebracht. Naar wens kunnen er meerdere lagen van de gel worden aangebracht voor een extra versteviging. Tot slot brengt je nagelstyliste of manicure en topcoat over de gellak aan om de gellak te fixeren. Nu is het tijd om te drogen. Je stopt je handen in de droger en het uv-licht doet zijn werk. Je hoeft je nagels, dus niet meer te laten drogen en beschadiging is onmogelijk.

Na je manicure geniet je wekenlang van stevige en mooie nagels. De gellak ‘chipt’ en beschadigt niet zoals gewone lak zodat hij na weken nog net zo mooi zit als net na het aanbrengen.

Na je gellak manicure geniet je wekenlang van stevige en mooie nagels. De gellak ‘chipt’ en beschadigt niet zoals gewone lak zodat hij na weken nog net zo mooi zit als net na het aanbrengen. Omdat je natuurlijke nagels groeien zal ook de gellak na een aantal weken uitgroeien. Je natuurlijke nagel zal dan bij de aanzet weer zichtbaar worden. Nu kun je een nabehandeling boeken om je nagels te laten opvullen of je kunt je handen opnieuw laten lakken. De keus is aan jou.

GOED OM TE WETEN

Wil je een gellak manicure ondergaan? Dan is het volgende goed om te weten:

  • Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen gellak en Shellac. Daar kunnen we kort over zijn; dit verschil is minimaal. Shellac is namelijk een merknaam die alleen gebruikt mag worden door de producent Creative Nail Design (CND). Gellak en Shellac zijn beide van hoge kwaliteit.
  • Gellak is net zo veelzijdig als normale nagellak. Het mengsel van lak en gel vormt een harde coating en kan op de natuurlijke nagel aangebracht worden. Bovendien kun je uit ontelbaar veel kleuren kiezen. Ook grote merken - waaronder OPI - hebben gellak in hun collectie dus je hoeft niet bang te zijn voor een beperkt aanbod.
  • Gellak en Shellac kun je gemakkelijk zelf verwijderen door ze te weken in aceton. Ook kun je je gellak bij de salon professioneel laten verwijderen. Zo voorkom je dat je nagels beschadigen of dat er restjes gel achterblijven.
  • Vind je gellak of Shellac duur? Bedenk dan dat deze lak vele malen langer blijft zitten dan normale lak. En dat zonder ‘chips’, barstjes of beschadiging. Daarnaast beschermt het je eigen nagels zodat deze door kunnen groeien zonder af te breken. De behandeling is dus vele malen effectiever dan een manicure of pedicure met normale nagellak.

Wil je ook genieten van zoveel gemak door slechts één behandeling? Bespaar jezelf tijd en geld en boek je behandeling met gellak of Shellac.


Deel dit artikel