Nagelsalons en nagelstudio's

Nagelstudio's zijn top. Je bezoekt de nagelsalon met onverzorgde nagels, gaat zitten en wanneer je de salon weer verlaat, voel je je de koning te rijk. Of je nu voor een snelle vijl- en lakbehandeling gaat of een nieuwe set gelnagels of acrylnagels laat plaatsen, van een goede nagelbehandeling word je blij!
Ook bekend als:

Nail Studio's

Zoek op Treatwell naar Nagels bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties

Je nagels vertellen veel over jouw persoonlijkheid. Ga je voor kort of lang, vierkant of ovaal, neem je acryl, gel, gellak of houd je het liever bij een naturel look? Wat je ook kiest, breng een bezoek aan een nagelsalon bij jou in de buurt om ervoor te zorgen dat je nagels er altijd uitzien om door een ringetje te halen.

Nagelsalons en nagelstudio's zijn salons die zich toespitsen op nagelverzorging en nagelbehandelingen. De nagelstylisten zijn up-to-date wanneer het aankomt op de laatste trends op nagelgebied en zien erop toe dat je handen en voeten gezond, mooi en verzorgd zijn. Daarbij heb je de keuze uit verschillende behandelingen voor je nagels.

Bij een klassieke manicure of pedicure worden de nagels gevijld, de nagelriemen en voeten verzorgd en als kers op de taart kun je je teennagels laten lakken in een mooi en hip kleurtje. Je merkt het verschil wanneer je je nagels door een professional laat lakken. Een getrainde en professionele nail artist werkt met uiterste precisie en kan nagellak perfect aanbrengen - waar zélfs de beste 'do it yourself-nagellakker' niet tegenop kan. Je nagelriemen zien er netter uit, de lak heeft een prachtige glans en je nagels komen letterlijk en figuurlijk beter uit de verf. Houd je wel van een uitdaging? Het lakken van de klassieke French manicure is een leuk lakwerkje om een keer zelf te proberen. De French manicure is tijdloos, maar helaas bijna onmogelijk om net zo goed aan te brengen als in de salon. Ben je links- of rechtshandig, gebruik je kwastjes of stickertjes; het perfect aanbrengen van die vervelende witte randjes blijft een flinke klus, ook al heb je nog zo'n vaste hand. Het effect van een manicure of pedicure houdt misschien niet heel lang aan, maar het is een prima behandeling om je nagels en nagelriemen op de lange termijn in goede conditie te houden. Verder is het natuurlijk ook de ideale behandeling voor jou als je graag vaak van nagellakkleur verandert. Wil je niet 2 weken zitten met dezelfde kleur? Dan verwijder je de nagellak zelf snel en makkelijk met wat nagellakremover!

Ben je uitgekeken op je standaard mani? Upgrade je nagelbehandeling dan eens met nail art. Maak bijvoorbeeld een statement door een gekleurd stipje op een nude manicure of opvallende set kunstnagels te laten zetten. Zo simpel kan het zijn! Ga je voor een levendige kleur, gedempte kleur, pastel of nude color? Het fijne is dat je gewoon de kleur kiest waar jij op dat moment zin in hebt, zodat je altijd prachtige nagels hebt die bij de gelegenheid én bij je stemming passen. Maak het zo experimenteel of natuurlijk als jij zelf wilt!

Wanneer je op vakantie gaat of gewoon op zoek bent naar nagellak waar je wekenlang plezier van hebt, dan biedt gellak uitkomst. Gellak wordt aangebracht als een normale nagellak, maar wordt nog wel onder een uv-lamp uitgehard. Hierna ben je verzekerd van stevige nagels met hoogglans lak die minimaal 2 weken niet afbladdert, beschadigt of verkleurt. Na 2 weken is het weer tijd om de gel van je nagels te verwijderen. Probeer de gel vooral niet zelf te verwijderen! Wanneer je de gel eraf krabt of eraan gaat pulken, loop je de kans dat de je een laag van je gezonde nagels meeneemt, waardoor je zwakke en broze nagels krijgt.

Wanneer je gaat voor een nagelbehandeling waar je lang plezier van hebt, maar waarbij je nagels ook worden verlengd, zijn kunstnagels van acryl of gel wat voor jou. Door middel van sjablonen of tips worden je natuurlijke nagels verlengd. Na een week of 2 is je nagel zodanig veel gegroeid, dat het weer tijd is om de nagels bij te werken. Bij de refill-behandeling wordt er gekeken of alle nagels nog stevig vastzitten en wordt het glanslaagje op de nagels weggevijld, zodat de uitgroei daarna kan worden bijgewerkt met een nieuwe kleurcoating. Je kunt ook je gelnagels of acrylnagels laten verwijderen, zodat je nagels even een time-out krijgen en aan kunnen sterken. Laat ook het verwijderen van kunstnagels over aan een professionele nagelstylist.

Wil je mooie en sterke nagels? Masseer je nagelriemen en nagels dan elke dag in met wat hydraterende nagelriemolie. Vergeet niet om je nagels en handen af en toe wat 'adempauze' te geven en om zo nu en dan een pedicure te nemen, want van smoezelige tenen wordt niemand blij!