Kappers en kapsalons

Kappers en haarsalons vind je in alle soorten en maten. Of je nu een maandelijks bezoekje brengt aan de kapper om je punten bij te knippen of om de zoveel maanden de schaar in je haar laat zetten - om de zoveel tijd moet ook jouw kapsel eraan geloven en is het weer tijd voor een goede knipbeurt bij de kapper.
Ook bekend als:

Coiffeurs, Hairstylisten, Kapsters

Zoek op Treatwell naar Haar bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties

Zoek je een high-end knipbeurt, een no-nonsensesalon waar je je haar gewoon kunt laten knippen of wil je het mooi laten modelföhnen? Omdat haarsalons - net zoals jij - uniek zijn maar ook hun eigen specialisaties op het gebied van knippen en stylen hebben, doe je er goed aan om je te oriënteren. Bekijk bijvoorbeeld het portfolio van de salon om erachter te komen wat voor stijlen en looks er zoal worden gecreëerd en of jij je daarin thuis kan vinden. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Boek je wekelijks een blowdry? Dan weet je vast hoe fijn het is om deze behandeling te ondergaan. Perfect gestyled, glanzend haar én een half uur pure me-time om de drukte en hectiek van alledag te doorbreken, wie wordt daar nou niet blij van? Ben je toe aan wat retail-therapie? Veel haarsalons hebben een indrukwekkend assortiment aan haarproducten en weten precies welke producten je haar helemaal tot zijn recht laten komen. En bij de moderne kapper kun je terecht voor meer dan enkel knippen, want zo zijn er ook kapsalons waar je gewoon aan de bar kunt aanschuiven voor verse bonenkoffie of een killercocktail en waar je tijdens de behandeling zelfs heerlijk kunt ontspannen in een Shiatsu-massagestoel. Kapsalons van tegenwoordig doen er alles aan om je ervaring bij de kapper zo aangenaam mogelijk te maken en om zoveel mogelijk te voldoen aan je wensen. Kijk daarom vooral ook naar de aanvullende behandelingen en extra's die worden aangeboden. Zo is je maandelijkse knipbeurt geen pure noodzaak, maar meteen ook een leuk en ontspannend momentje voor jezelf.

Voor een goede knipbeurt en betrouwbare kapper hoef je echt niet de hoofdprijs te betalen. Zoek je een salon zonder al teveel poespas? Dan zijn er genoeg kappers die jou een mooie coupe geven waarvoor je niet te diep in de buidel hoeft te tasten. Maar wat bepalend is of je keer op keer terugkomt bij de salon is toch wel het werk van de haarstylist. Dus heb je eenmaal je favoriete kapper gevonden? Vraag dan om zijn of haar naam. Zo ben je iedere keer weer verzekerd van een kapsel dat door jouw haarstylist naar wens wordt geknipt of gestyled.