Föhnen / Stylen

Ook bekend als:

Blow Dry

Zoek op Treatwell naar Föhnen / Stylen bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
De föhn staat ook wel bekend als de beste vriend van elke vrouw. Je kapsel laten föhnen in een kapsalon zorgt bij elk haartype voor zijdezacht en pluisvrij haar. Een goede behandeling met de föhn kan je een compleet verzorgd kapsel geven binnen 20 minuten. Daarbij krijg je een prachtige haartextuur die bijna onmogelijk is om te krijgen wanneer je het op een natuurlijke manier laat drogen.

Of je het nou zelf thuis doet of wekelijks een bezoek brengt aan je kapper, iedereen weet dat föhnen elk uitgezakt kapsel binnen 20 minuten kan transformeren tot een stijlvolle look. In de kapsalon wordt gebruik gemaakt van een haardroger met hete lucht op vochtig haar. Hierdoor wordt het haar zacht, glad en pluisvrij.

Het laten föhnen van je haar is geschikt voor elk haartype en de behandeling heeft het vermogen om zelfs het meest droge, pluizige kapsel weer te laten glanzen.

HET EFFECT VAN FÖHNEN

Het laten föhnen van je haar is geschikt voor elk haartype en de behandeling heeft het vermogen om zelfs het meest droge, pluizige kapsel weer te laten glanzen. Natuurlijk gaat het niet enkel om haar glad en glanzend te maken, want ook krullen kunnen worden geföhnd. In dat geval wordt er een diffuser (een borstel-achtige kop) op de föhn gezet die zorgt voor mooie, soepele en losvallende krullen.

Föhnen doet dus veel meer met je haar dan alleen maar drogen. Het kan het juiste kapsel vormen, verfijnen en het haar extra laten glanzen. Zelfs als je bent geboren met stijl haar, kan het laten föhnen van je kapsel een wonder doen voor de conditie en textuur van je haar. Het effect kan tot een week aanhouden en op dat moment heb je er alles voor over om weer een nieuwe behandeling te ondergaan. Als je nog een stap verder wilt gaan, kun je ook kiezen voor een keratinebehandeling. Dit is een chemische behandeling om pluizig haar voor een lange tijd te temmen en te laten stralen.

GOED OM TE WETEN

Sinds de jaren 80 is föhnen een trend onder vrouwen die niet meer weg is te denken. Bijna overal waar je komt is het mogelijk om je haar te laten föhnen. De behandeling is laagdrempelig en voor iedereen geschikt. Echter is het wel belangrijk om je haar niet te vaak bloot te stellen aan extreme hitte; dit kan namelijk op den duur schade veroorzaken. Houd daarom regelmatig een week jouw kapsel bij de föhn vandaan, want op die manier kun je het langst genieten van gezond en glanzend haar.


Deel dit artikel