Gezichtsbehandelingen

Ben je op zoek naar de perfecte gezichtsbehandeling? Veel beautysalons bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan die naadloos aansluiten op jouw huidtype en huidbehoefte. Getraind personeel weet jouw huidproblemen feilloos te herkennen en kan je precies vertellen welke gezichtsbehandeling jou hier het beste vanaf helpt.
Zoek op Treatwell naar Gezicht bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties

Wanneer je je huid reinigt en hydrateert en je je make-up voor het slapengaan verwijdert, dan verzorg je je huid al prima. Een streng huidverzorgingsregiment en dagelijks voldoende water drinken kan echter niet tippen aan een huidverbeterende behandeling door een ervaren huidtherapeut.

Fijne lijntjes, rimpeltjes en kraaienpootjes kunnen met de juiste behandeling worden behandeld en ook de zichtbare gevolgen van zonbeschadiging kunnen worden verminderd. De huid met rosacea, eczeem, of zelfs acne(littekens) zal zienderogen opknappen na een behandeling welke is uitgevoerd door een vakkundige specialist. Door middel van verschillende technieken zoals laser, dermarolling en microdermabrasie kunnen deze huidaandoeningen doeltreffend worden aangepakt. Of je nu een droge, vette, gevoelige of een gecombineerde huid hebt; je gezichtsbehandeling wordt aangepast aan je huidtype en door de kwalitatief hoogwaardige producten en technieken krijgt je huid zeker alle verdiende zorg.

Heb je nog nooit een gezichtsbehandeling gehad? Dan is een klassieke gezichtsbehandeling een prima kennismakingsbehandeling. Deze basisbehandeling voorziet je huid in alle nodige behoeften: reinigen, tonifiëren en hydrateren. Je krijgt een dieptereiniging, een dieptepeeling en vaak wordt er ook door middel van stoom al het vuil uit je poriën verwijderd. Veel salons hebben speciale technieken om comedonen en mee-eters te behandelen, maar ook om deze te voorkomen. Ter afsluiting ontvang je een gezichtsmasker en wordt je gezicht gemasseerd. Het effect van een behandeling is van tijdelijke aard, maar wanneer je regelmatig een gezichtsbehandeling ondergaat en je huid blijft onderhouden, zul je de langetermijneffecten ervan merken.

Wil je het echt goed aanpakken, dan ga je naar een medische huidkliniek bij jou in de buurt met de modernste behandelingen en de meest geavanceerde technieken. Je kunt er terecht voor gespecialiseerde behandelingen zoals microdermabrasie, chemische peelings, botox, laserbehandelingen en zelfs cosmetische behandelingen. Het voordeel van een dergelijke kliniek is dat je na afloop meteen de juiste collageenboostende of anti-agingproducten kunt aanschaffen. Zo ben je verzekerd van een professionele behandeling én de perfecte nazorg voor je huid. En hier blijft het niet bij, want bij veel beautysalons kun je ter aanvulling op je gezichtsbehandeling een wimper- of wenkbrauwbehandeling boeken. Laat je wenkbrauwen eens bijwerken en je wimpers verven voor een frisse en intense look.

Als een bezoekje aan een beautysalon als muziek in jouw oren klinkt, wacht dan niet langer met het vinden van de salon voor jou. Of je nu een salon bij jou in de buurt zoekt, eentje die je tijdens je lunchpauze kunt inplannen of een chique salon in een populaire winkelstraat zoekt, wij helpen je op weg. Je kunt salons namelijk eenvoudig sorteren aan de hand van jouw budget en gewenste locatie. Ben jij klaar om te stralen?