Anti-aging facial

Zoek op Treatwell naar Anti-aging facial bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Je wilt een facelift, maar eigenlijk ga je liever niet onder het mes. Met een non-chirurgische facelift, oftewel facelift zonder snijden, behaal je dezelfde resultaten en het is ook nog eens veiliger, sneller en goedkoper. Met een alternatieve behandeling zoals een filler, chemische peeling of bindweefselmassage krijg je snel weer een stralende en jeugdige uitstraling, en dat zonder operatie.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN NON-CHIRURGISCHE FACELIFT?

De liquid facelift is geschikt voor iedereen die niet vies is van naalden. Deze behandeling met injectables zorgt ervoor dat je door middel van een filler meer volume en jeugdigheid in je gezicht krijgt, zonder te hoeven snijden. Met fillers worden ingevallen wangen, het putje in de kin, maar vooral rimpels en fijne lijntjes letterlijk opgevuld. Dit gebeurt onder andere met hyaluronzuur, welke zorgt voor de spankracht en flexibiliteit van de huid. Naarmate je ouder wordt, verliest je gezicht namelijk volume: deze ziet er minder strak uit en lijkt minder gevuld. Je trekt met deze liquid facelift-behandeling de huid niet zozeer strak, maar je vult rimpels op voor meer volume in het gezicht, waardoor je er jaren jonger uitziet.

Bij een chemische peeling worden rimpels, maar ook acne-littekens en zonbeschadiging verminderd door middel van een chemisch schuurmiddel. De bovenste huidlaag wordt met deze behandeling verwijderd, waardoor de huid na afloop gezuiverd is en er weer egaal en stralend uitziet. De peeling stimuleert de productie van collageen en elastine, waardoor de huid zich vernieuwt en steviger en gladder wordt. Een chemische peeling is dus een echte oppepper voor de huid en draagt daarnaast ook bij aan het verminderen van grove poriën en fijne lijntjes. Een chemische peeling is dus een veelzijdige (en betaalbare) powerbehandeling waarmee je de sporen van veroudering flink tegengaat.

Wist je dat er niet eens apparatuur of middeltjes aan te pas hoeven te komen om je gezicht te liften? Een bindweefselmassage is een natuurlijke facelift waarmee je je huidconditie en doorbloeding stimuleert. Een strakker gezicht of strakkere kaaklijn, het kan allemaal met een bindweefselmassage. Deze stevige gezichtsmassage bereikt de dieper gelegen huidlagen en stimuleert de celdeling en bloedcirculatie, waardoor rimpels verminderen en je huid zichtbaar verbetert - de huid krijgt een zichtbare lift! Voor het beste resultaat boek je een bindweefselmassage in kuurvorm.

Een jeugdige en stevigere huid ligt binnen handbereik en dat hoeft echt niet veel te kosten.

GOED OM TE WETEN

  • De effecten van een facelift zonder operatie houden minder lang aan dan die van een chirurgische facelift. Om het optimale resultaat die perfecte lift te behouden, zijn meerdere behandelingen, een kuur of onderhoudsbehandelingen nodig.
  • Wanneer je last hebt van een erg verslapte en hangende huid, ben je misschien meer gebaat bij een chirurgische facelift.

Je bent dus op zoek bent naar een behandeling die niet zo ingrijpend is als een chirurgische facelift, maar waarmee je toch heel mooie resultaten boekt? Dan is een non-chirurgische facelift - een ingreep waar geen mes of liposuctie aan te pas komt - de oplossing voor jou. Een jeugdige en stevigere huid ligt binnen handbereik en dat hoeft echt niet veel te kosten. Het enige wat je hoeft te doen is het uitzoeken van de beste behandeling en de juiste kliniek voor jou. Bij de intake of het consult krijg je de nodige informatie mee van de specialisten, zodat je goed voorbereid kan werken aan een prachtig resultaat: een mooie en gelifte huid.


Deel dit artikel