Wimpers en/of wenkbrauwen verven

Zoek op Treatwell naar Wimpers en/of wenkbrauwen verven bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een likje mascara en een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.

Heb je van nature geen weelderige wimpers of volle wenkbrauwen? Of heb je geen zin meer om elke dag met je mascara aan de slag te gaan? Niet getreurd, want er is een simpele oplossing die je wimpers en wenkbrauwen langer én voller doen lijken. Daarnaast is het verven van wimpers en wenkbrauwen ook een uitkomst voor mensen met lichte wenkbrauw- en wimperhaartjes of mensen die ‘s ochtends geen zin hebben om met make-up in de weer te gaan. Zelfs wanneer je een donkere haarkleur hebt, kan een gedeelte van je wimpers of wenkbrauwen onzichtbaar zijn en kan een verfbeurt je blik nog intenser maken. Verven is bovendien perfect voor mensen met een actief leven. Het scheelt je ‘s ochtends een hoop tijd en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over make-up die uitloopt tijdens het sporten of in de regen. Ideaal! Bovendien kun je voor deze behandeling in bijna elke beautysalon terecht en sta je vaak binnen dertig minuten al buiten met mooie, donkere wimpers en wenkbrauwen en een sprekende oogopslag.

Zelfs wanneer je een donkere haarkleur hebt, kan een gedeelte van je wimpers of wenkbrauwen onzichtbaar zijn en kan een verfbeurt je blik nog intenser maken.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN HET VERVEN VAN JE WIMPERS EN WENKBRAUWEN?

Weelderige wenkbrauwen zijn weer terug van weggeweest. Denk je dat deze look niet voor je is weggelegd? Think again, want verven maakt je wenkbrauwhaartjes dikker en donkerder, wat zorgt voor een veel vollere look. Denk bovendien eens aan alle tijd die je bespaart omdat je niet meer in de weer hoeft met wenkbrauwpotlood en -poeder. De verf houdt tot wel 6 weken, maar vervaagt naar verloop van tijd wel iets. Voor een intense look herhaal je je verfbeurt daarom regelmatig. In de salon kun je zelf de kleur uitzoeken die je het mooist vindt, of die het best bij je huids- en je haarkleur past. Je schoonheidsspecialiste helpt je hier graag bij. En lig je toch in de stoel? Laat je wenkbrauwen dan meteen bijwerken, epileren of shapen. Zo is je gezicht in één bezoekje helemaal af.

GOED OM TE WETEN

Voor de behandeling wordt gekeken of je niet allergisch bent voor de verf die gebruikt gaat worden. Wanneer dit niet het geval is, kun je rustig een normale behandeling boeken. Wanneer je wel allergisch bent of wanneer je huid erg gevoelig is, kun je je wimpers en wenkbrauwen met een anti-allergische verf of met henna kleuren. Om je huid te beschermen wordt er vaseline op het gebied rondom de wenkbrauwen en wimpers aangebracht. Je kleding wordt beschermd met een handdoek. Na maximaal een half uur sta je weer buiten met prachtig gekleurde wimpers en wenkbrauwen. Zeg dus maar dag tegen je blotebillengezicht, uitgelopen mascara en vervelende zwarte vlekken op je kussen. Ben je nog steeds niet overtuigd? Naast bovenstaande voordelen bespaart het verven van je wimpers en wenkbrauwen je ook nog eens een hoop tijd en geld. Dus waar wacht je nog op?


Deel dit artikel