Micro Needling

Ook bekend als:

Dermapen, Dermaroller

Zoek op Treatwell naar Micro Needling bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Wens je ook weleens dat je het huidverouderingsproces kunt uitstellen? Ondanks dat je dit proces niet kan stoppen, kun je het wel vertragen door middel van van een zeer effectieve beautybehandeling; microneedling. Deze behandeling zorgt met behulp van kleine naaldjes voor een egale huid en een frissere en jongere uitstraling. Hoewel microneedling wellicht eng en pijnlijk klinkt, is dit absoluut niet het geval en zijn de voordelen het meer dan waard. Zeg dus maar alvast gedag tegen die vervelende rimpels en littekens.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN MICRONEEDLING?

Vooraf aan de behandeling zal je huid eerst goed worden gereinigd. Vervolgens wordt er een verdovende crème aangebracht op het te behandelen gebied. Nu kan het microneedling-proces beginnen. Met behulp van een dermaroller, uitgerust met ontelbaar veel kleine naaldjes, worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Daarbij hoef je niet bang te zijn voor de pijn, want door de verdovende crème geeft dit proces je enkel nog een prikkelend gevoel. Doordat de huid als het ware is beschadigd, wordt de celvernieuwing gestimuleerd en zal je huid er soepeler, egaler en stralender uitzien. Littekens, onregelmatigheden en vlekjes zullen sterk verminderen en je huid is gladder en zachter dan ooit. Het resultaat is al direct zichtbaar en je kunt na de behandeling gewoon je normale bezigheden weer hervatten. Wat wil je nog meer?

Littekens, onregelmatigheden en vlekjes zullen sterk verminderen en je huid is gladder en zachter dan ooit.

GOED OM TE WETEN

  • Omdat de behandeling geen heftige ingreep is, is deze geschikt voor zowel het gezicht, de nek, als het lichaam.
  • De behandeling kan ook uitgevoerd worden met een Dermapen. Deze maakt door middel van vibrerende minuscule naaldjes kleine verticale geultjes in de huid. Het voordeel ten opzichte van een dermaroller is dat je minder hersteltijd nodig hebt en dat de behandeling prettiger is om te ondergaan.
  • Wanneer je zelf een dermaroller aanschaft, kun je de behandeling ook gemakkelijk thuis uitvoeren. Het is echter aan te raden om de eerste keer een microneedling in een salon te ondergaan.
  • Voor een blijvend resultaat dient de microneedling elke drie maanden herhaald te worden. Je huid vernieuwt zichzelf namelijk elke 40 dagen.

EEN WIN-WINSITUATIE

De dermaroller bevat honderden kleine naaldjes die de huid licht beschadigen. Hierdoor wordt het natuurlijke genezingsproces gestimuleerd en zal je huid weer elastine en collageen gaan aanmaken en er weer voller en strakker uitzien. Bovendien worden de actieve ingrediënten in crèmes en lotions makkelijker door de huid opgenomen en zullen de crèmes zodoende effectiever zijn. Waar wacht je dus nog op?


Deel dit artikel