Massagesalons

Last van stijve of pijnlijke spieren? Dan is het overduidelijk tijd voor een massage. Met de juiste techniek en aandacht voor bijvoorbeeld jouw spierknopen of rugpijn, kunnen deze klachten in no-time worden weggemasseerd.
Ook bekend als:

Masseurs, Masseuses

Zoek op Treatwell naar Massage bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties

Pijnlijke schouders, rugpijn en een stijve nek… Het kan je dagelijkse activiteiten flink dwarsbomen. Een professionele massagetherapeut weet gelukkig hoe die jouw spierspanningen in luttele minuten kan verminderen. Dit kan met een intense drukpuntmassage, welke diep doordringt tot de dieper gelegen spierweefsels. Maar wil je even alle stress van je af laten glijden? Neem dan een ontspannende aromatherapie-massage waarbij al je zintuigen zullen ontwaken. Een goede massagetherapeut zorgt ervoor dat je je losjes, gerevitaliseerd en compleet ontspannen voelt. Ben je zwanger of heb je last van een blessure? Ook dan zijn er genoeg massagetechnieken die perfect op jouw wensen en behoeften kunnen worden afgestemd. Een massagetherapeut is namelijk gespecialiseerd in het geven van een behandeling op maat.

Ook weet een goed opgeleide massagetherapeut de oorzaak van je lichamelijke pijnen op te sporen. Het is echter belangrijk om je wensen en doelen vooraf kenbaar te maken. Denk hierbij aan de intensiteit van de massage of de aandachtsgebieden. Geef je massage een nog persoonlijkere tint door jouw favoriete essentiële olie uit te kiezen, zodat je lichaam en geest helemaal in balans zijn. Een massage neem je niet alleen wanneer je spierpijn hebt, maar ook omdat je jezelf even wilt trakteren op een luxe verwenmomentje voor jezelf.

Wanneer je de salon instapt, ervaar je meteen een gevoel van welbehagen. De rustgevende muziek, het sfeervolle decor en het zen-gevoel in de ruimte zullen ervoor zorgen dat jij je op en top op je gemak voelt, al voordat je de behandelruimte binnenkomt! Of je nu voor een korte massage gaat tijdens je werkpauze of dat je voor een lange sessie van 90 minuten gaat, de massagetherapeut zorgt ervoor dat jij je van begin tot eind volledig kunt ontspannen. Bij een stoelmassage wordt er gebruik gemaakt van een speciaal ontworpen massagestoel, maar veel massages worden ook gegeven op een massagetafel. Wat je kiest, maakt voor het eindresultaat niet uit, want je zult de salon hoe dan ook als herboren verlaten!