Chinese Massage

Ook bekend als:

Tuina Massage

Zoek op Treatwell naar Chinese Massage bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Tui Na, ook wel bekend als een Chinese massage, is een eeuwenoude traditionele massagetechniek die is gericht op de energiestromen door het lichaam. Hierbij worden verschillende massagetechnieken gebruikt - zoals kneden, rollen en het bewerken van specifieke drukpunten - om zo jouw lichaam weer in goede conditie te brengen. De Chinese massage helpt bij het verminderen van stress, gespannen spieren en zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning.

De Chinese massage helpt bij het verminderen van stress, gespannen spieren en zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN CHINESE MASSAGE?

De Chinese massage wordt uitgevoerd op een massagetafel of massagemat. Wanneer je er helemaal klaar voor bent, zal de masseur beginnen met het helpen ontspannen van je spieren en het stimuleren van je bloedsomloop. De Chinese massage richt zich op specifieke drukpunten in het lichaam, waardoor het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd en jouw lichaam kan starten met haar eigen helingsproces.

Wanneer de Chinese massage goed bevalt, raden we je aan om meerdere sessies te boeken zodat het effect blijft aanhouden en je energie ook daadwerkelijk in evenwicht blijft. Wellicht voel je naderhand een lichte pijn van het duwen en kneden, maar zodra dit voorbij is, zul je je gegarandeerd beter voelen en een stuk lekkerder in je vel zitten.

GOED OM TE WETEN

Gedurende een Chinese massage is het niet nodig om je kleren uit te trekken en zal er ook geen olie worden gebruikt. Toch wordt het aangeraden om loszittende kleding te dragen. Hierdoor zal de masseur de massage beter kunnen uitvoeren en heb je tijdens de massage geen last van knellende of strakke kleding.

De Chinese massage kan worden vergeleken met een deep tissue massage en heeft ook wat weg van acupunctuur, acupressuur en cupping. Echter, bij de Chinese massage wordt er enkel gebruik gemaakt van de handen. Deze traditionele massagevorm biedt een hele reeks voordelen, zowel fysiologisch als psychologisch, en zorgt ervoor dat het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd zodat je lichaam zichzelf kan genezen. Na een heerlijke Chinese massage heb je gegarandeerd jouw rust gevonden.


Deel dit artikel